Branislav Lečić

Ona je bila najveća ljubav poznatog glumca i zavodnika

Autor:

24.10.2022 13:00

Foto:

Foto:

Najveća ljubav poznatog glumca Branislava Lečića



Poznati srpski glumac Branislav Lečić važi za jednog od najvećih zavodnika, koji je svojim šarmom uspeo da zavede dame koje su i po nekoliko decenija mlađe od njega. Iako je odavno ušao u sedmu deceniju života, on i dalje važi za jednog od glumaca koji svojom harizmom osvaja i pleni. Branislav je danas u emotivnoj vezi sa tridesete godina mlađom izabranicom, a javnosti je poznato da je glumac bio u braku sa poznatom TV voditeljkom Ninom Radulović sa kojom ima naslednika Lava. Poznati glumac je pre Nine bio u braku koji je trajao više od deset godina i iz te ljubavi dobio je dvoje dece.

Ana-Marija Jovanović

 

 

 

Pročitajte Duga bela brada prekrila je lice... Branislav Lečić se zapustio do neprepoznatljivosti, evo kako sada izgleda

 

Iz ljubavi sa glumčevom prvom suprugom Ivanom Vujadinović, dobio je dvoje dece, sina Ivana i ćerku Anu, koja je ljubav prema glumi nasledila od oca, nastavljući njegovim stopama, a danas je jedna od najpopularnijih mladih glumica. Lečić je sa Ivanom bio 13 godina u braku, od 1994. do 2007. godine, a kao razlog za njihov krah ljubavi, mediji su naveli da je Ivana prevarila supruga, sa mladim stjuardom, ali te navode i spekulacije bračni par nije hteo da komentariše.

Instagram screenshot @AnaLecic

 

 

Nakon godinu dana od kada se par razišao, poznati glumac je uplovio u emotivnu vezu sa voditeljkom Ninom Radulović, sa kojom je bio u braku od 2010. do 2017. godine. Kao i njen bivši suprug, tako je i Ivana ubrzo nakon razvoda upoznala emotivog partnera koji je od njen mlađi 15 godina, sa kojim je krunisala ljubav dolaskom troje naslednika. Ivana je svoje peto dete donela na svet u 44. godini, dok je radosnu vest podelila njena ćerka Ana, a poznata glumica danas izgleda bolje nego ikada. Da je lepota nasledna, Ivana i Bojana potvrđuju, jer je Ivana sestra poznate voditeljke Bojane Vujadinović, koja je svojevremeno bila Miss Srbije i Crne Gore.

Instagram screenshot @AnaLecic

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading