Maja Nikolić

I u dobru i u zlu: Proslava 20. godišnjice ljubavi

Autor:

21.10.2022 18:00

Foto:

Foto:

Voditeljka Maja Nikolić proslavlja godišnjicu braka



Jedno od najpoznatijih TV lica, voditeljka Maja Nikolić važi za nekoga ko svoj privatan život ne deli u javnosti, već tek s vremena na vreme na svom Instagram profilu podeli neku fotografiju svojih naslednika i supruga. Voditeljka uživa u idiličnom braku već dve decenije u kome neguje odnos pun ljubavi i poštovanja sa svojim suprugom Aleksandrom Nikolićem, uspešnim preduzetnikom. Bračni par je svoju ljubav krunisao sa troje naslednika Teom, Tijom i Darkom na koje je veoma ponosan. Kako prenose domaći mediji, suprug lepe voditeljke je po profesiji ekonomista i važi za uspešnog preduzetnika.

Instagram screenshot @majanikolicmaja

 

 

 

Pročitajte Koliko je samo ZGODAN - Maja Nikolić sinoć povela muža na modnu reviju, sve žene se gurkale laktovima dok su ga gledale

 

Maja je na gore pomenutoj društvenoj mreži objavila njihovu zajedničku fotografiju na kojoj su zagrljeni, sa osmehom i srećni, na taj način čestitajući svom suprugu i životnom saputniku godišnjicu braka, dok je u opisu fotografije napisala: "20 godina ljubavi moja! Dvadeset!!! Sve važno u mom životu je u naših dvadeset, sva moja sreća i sve što jesmo ti i ja i naša divna deca. Hvala ti za ljubav! Hvala ti za podršku! Hvala ti za ovih dvadeset i idemo dalje, i kroz smeh i kroz suze, ali uvek zajedno, uvek ti i ja." Dok su se u nastavku nizali komentari njenih koleginica i pratioca, kao što su Kristina Radenković, Ana Petrović i drugi, čestitajući rečima: "Divna poruka puna ljubavi. Za ljubav do kraja", "Čestitke srećnoj porodici i da proslavite još 5 puta toliko u zdravlju i veselju", "Neka Bog da, da vi i vaši najmiliji budete zdravi, srećni, uspešni i veseli" i mnogi drugi.

Instagram screenshot @majanikolicmaja

 

 

Poznata voditeljka uvek ističe da joj je suprug oduvek bio velika podrška: "Aleksandar je moj vitez 21. veka jer se pored njega uvek osećam zaštićeno. Mi smo se jednostavno pronašli i verujem da smo oboje ljudi koji se radiju sreći, uspehu i koji ne koče jedno drugo. U tom smislu je možda moj suprug drugačija vrsta muškarca koji me nikada nije kočio i uvek bio samo vetar u leđa. Možda je i to odgovor na pitanje kakav je on muškarac. Nadam se i trudila sam se svih ovih godina da i ja budem baš takva žena", izjavila je svojevremeno vodteljka. 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading