Veljko Ražnatović

Uživaju u porodičnoj šetnji: Bogdana pokazala trudnički stomak

Autor:

19.10.2022 12:15

Foto:

Foto:

Bogdana pokazala trudnički stomak i oduševila sve svojim izgledom



Poznati srpski bosker, Veljko Ražnatović je nedavno na svom Instagram profilu sa svojim pratiocima podelio radosne vesti da on i njegova supruga  Bogdana očekuju prinovu. Tim povodom mladi bračni par je organizovao veselje u dvorištu, kako bi proslavili raodsne vesti. Naime, za tu priliku Veljko je imao luk i strrelu i kada je pogodio balon za otkrivanje pola, svi prisutni gosti su saznali da čekaju dečaka. Na šta je Veljko sa osmehom i ushićenjem rekao: "Znao sam", a onda je počela muzika i slavlje. Tom prilikom dvorište je bilo ukrašeno plavo-rozim balonima, helijumskim balonima na kojima je pisalo dečak i devojčica.

Instagram screenshot @miss.rodic

 

 

 

Pročitajte Slavlje u domu Ražnatovića - Baka ne krije sreću

 

Dok je u jednom uglu bio postavljen specijalan sto sa sijaste slatkih poslastica u vidu torti, kolača, mafina, kapkejkova, lolipopsa. A svi prisutni su čestitali ponosnim roditeljima. Porodica Ražanatović će biti bogatija za još jednog člana, a mali Željko će uskoro dobiti društvo za igru, brata Krstana. Nedavno je na gore pomenutoj mreži Veljko objavio fotografiju na kojoj su njegova supruga Bogdana i njihov sin, Željko. Mama je nasmejana, dok svi zajedno uživaju u porodičnoj šetnji u prirodi. Bogdana je tom prilikom pokazala trudnički stomak, kao i svoju vitku liniju. Veljko je podelivši fotografiju napisao: "Kuku što mi je lepa žena", dok je Bogdana blistala u crnoj, uskoj haljini koja savršeno uobličava njenu figuru.

Instagram screenshot @veljkoraznatovicfan10

 

 

Veljko je svojevremeno izjavio da su Bogdana i on strožiji kada je vaspitanje malog Željka u pitanju i da mu oni ne popuštaju, što se ne može reći za baku Cecu. Jer kada Željko i ona provedu par dana zajedno, on se kod njih vrati neposlušniji, jer mu baka sve dozvoljava. Nastavljajući da je srećan i radostan što u njihovoj kući za stolom ima toliko članova i da bi voleo da ima petoro ili šestoro dece. Veljku se želja ispunila, jer će njegova supruga i on uskoro postati roditelji po drugi put i u svoj dom doneti dvostruku radost.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading