Bojana Ordinačev

Emotivnom porukom čestitala sinu 1. rođendan

Autor:

18.10.2022 19:00

Foto:

Foto:

Proslava 1. rođendana sine Bojane Ordinačev



Poznata srpska glumica Bojana Ordinačev, koju šira javnost zna iz domaćih serija "Istine i laži" u kojoj tumači lik Kristine Bajčetić, nedavno je na svom Instagram profilu podelila sliku svog naslednika, sina Najde koji je došao na svet pre godinu dana. Bojana je tim povodom podelila fotografiju na kojoj su njih dvoje, dok je u opisu postavila: "Najda, sine moj. Neka sreća nosi tvoje ime! 17.10.2021." Dok su se u komentarima nizale čestitke od njenih koleginica Anje Mit, Milice Milše, Andrije Miloševića i drugih, sa lepim željama: "Boko naša! Neka je najsrećniji!", "Medeni", "Oke lepe", "Bože dragi sreća, zdravlje, radost, ljubav i osmeh neka ga prate", "Sunce malo" i mnogi drugi.

Instagram screenshot @bojanaordinacev

 

 

 

Pročitajte Sin Bojane Ordinačev postao zvezda Instagrama - Nekoliko dana pred prvi rođendan mama objavila fotografiju koja će vam naterati suze na oči

 

Glumičin naslednik nosi jako neobično ime, koje se ne čuje često, a glumica je svojevremeno otkrila kako je došla na ideju da svom sinu podari baš to ime: "Kada sam moj partner i ja saznali da ćemo postati roditelji, dogovorili smo se da on bira ime za devojčicu, a ja za dečaka. Ne znam zašto, ali on je bio uveren da ćemo dobiti ćerku, pa je računao da će smisliti ime. Međutim, stigao je dečak. (smeh) Prvo moja mama, a zatim i svi koji me poznaju pitali su: "Otkud ti to Najda?" Nisam znala šta da odgovorim, jer ni sama ne znam kako mi se stvorilo u mislima. Kada sam ga ukucala, saznala sam da je to staro srpsko ime, koje se više ne daje, ali je uglavnom pominjano - Najdan. Kasnije smo se setili da je Najda nadimak pevača grupe "Smak", što nam je super zvučalo."

Instagram screenshot @bojanaordinacev

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading