Lazar Ristovski

Neprepoznatljiv: Poznati glumac potpuno promenio imidž

Autor:

16.10.2022 13:50

Foto:

Foto:

Izgled glumca Lazara Ristovskog iznenadio sve



Jedan od najpoznatijih srpskih glumaca, koji je odigrao pregršt uloga kako u pozorištu, tako i na televizijskim ekranima, ali i filmskom platnu, oduvek je važio za velikog zavodnika. Naime, iako je zakoračio u osmu deceniju života, poznati umetnik ne prestaje sa radom i novim projektima, pa je tako na svom Instagram nalogu nedavno objavio neobičnu fotografiju na kojoj je drastično promenio svoj izgled, iznenadivši svoje pratioce. Spremajući se za ulogu, slika ne liči na slavnog glumca, obrijana glava, iscrtana leđa i prek pogled. Sa kojom je još jednom pokazao moć transformacije za koju je sposoban i spreman zbog novih uloga. Dok je u opisu fotografije napisao da je ovaj izgled upravo za glumčev lik Malića u domaćoj seriju "Tunel" koja bi trebala da ugleda svetlost dana u proleće 2023. godine.

Instagram screenshot @lazar.ristovski

 

 

 

Pročitajte Stvari iz prošlosti su stale između njih! Otkriveno kakav zapravo odnos Lazar Ristovski ima sa snajom, poznatom glumicom 

 

Lazar Ristovski je je glumac koji je odigrao preko 4 hiljade predstava i igrao u 50 filmova, uglavnom vodeće uloge, kojima je obeležio svoju karijeru, a neke od njegovih najpoznatijih predstava su: Šekspirov "Hamlet" u režiji oskarovca Jiržija Mencla na dubrovačkim letnjim igrama, Knjaz Nikola u predstavi "Dugo putovanje u Jevropu", Stevana Koprivice, Amadesu u "Amadeusu" Pitera Šefera u režiji Paola Mađelija, Bondova "Luda" u režiji Slobodana Unkovskog, u kojima je igrao u Beogradskom dramskom pozorištu. Istaknuti umetnik se oprobao i kao reditelj i producent filma "Belo odelo", nakon čega je kao producent napravio još 10 filmova.  Kao reditelj i producent, snimio je i svoj drugi film "Beli lavovi 2011. godine.

Ata Images

 

 

Za pomenutu ulogu koja je zahtevala promenu imidža poznatog glumca, u novoj domaćoj seriji "Tunel", režiju potpisuje stariji sin glumca Petar Ristovski, koji je već svojom prvom serijom i filmom "Kralj Petar" pokazao umetničku zrelost i dar. Ali, kao i stariji sin, tako je i mlađi krenuo očevim stopama, pa je osim što je uvek bio deo produkcijskog tima, oprobao se isto kao glumac u seriji "Drim tim" - svojevremeno je izjavila Danica Ristovski.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (1)

Loading
Mima

18.10.2022 14:59

Jos jedan veliki glumac ,pokazuje da je mali covek,koji starost ne prihvata kao prirodan proces.Pre njega glumacki sjaj,zenidbom sa sponzorusama izgubili su Glogovac,Voja Brajovic,Manda.....i mnogi drugi.