Jelisaveta Orašanin

Neobičan hobi: Ko joj pravi društvo dok traži deo koji nedostaje

Autor:

15.10.2022 13:15

Foto: La Lanna

Foto: La Lanna

Hobi glumice Jelisavete Orašanin iznenadio svePoznata glumica Jelisaveta Orašanin dane provodi u gradu ljubavi sa prijateljem i modnim fotografom Kristijanom Vojinovićem sa kojim je uživala u pariskim šetnjama, obilasku grada i njegovih znametnitosti, kao i degustriranju gastronomskih specijaliteta. Ona je nedavno podelila sliku na svom Instagram profilu na kojem se vidi sto prepun delova slagalice, koja tek što je krenula da se slaže. Dok ispred nje stoje slagalice koje su uspešno složene. A sa desne strane je jedna od slagalica koja je završena i uramljena u sliku. Da li je to hobi poznate glumice? U pitanju su velike slagalice koje imaju oko 1.000 ili 2.000 delova, ali bi se po fotografiji reklo da glumici sklapanje istih ide od ruke.

Instagram screenshot @jagodenamagli

 

 

Pročitajte Luksuz na kvadrat - Zgodna glumica otkrila detalje svog doma

 

Ko joj pravi društvo dok sklapa puzle? Da li njen suprug, poznati košarkaš Miloš Teodosić, njeni naslednici ili pak prijatelji? U svakom slučaju, to je zabava za celu porodicu i društvo, a nema sumnje da poznata glumica zna kako da se zabavi i opusti. Pa, je tako dok je bila u poseti i obilaženju francuske prestonice, iskoristila i da uživa u čarima noćnog života. Ona je pored obilska svih znamenitosti, prisustvovala i ovogodišnjoj Pariskoj Nedelji mode, na kojoj je oduševila sve svojim jednostavnim, ali sa  druge strane jako efektnim izgledom koji je ponela za ovu priliku.

Naime, glumica koja od kako se porodila izgleda bolje nego ikada, odlučila se za klasičan izgled i eleganciju u vidu minimalizma, sa crnim dubokim pantalonama, koje prate liniju tela, krop topa  i crnog, širokog sakoa, koji je otkrivao njenu izvajanu figuru i zategnut stomak. Dok je ceo izgled upotpunila mini crnom torbicom i minimalnom šminkom u nude i pepeljastim tonovima, dok je kosu pustila da joj pada preko ramena. Iz prvih redova imala je priliku da vidi modele nekih od najpoznatijih dizajnera, da bodri svog prijatelja, ali i da vidi jednu od najvećih muzičkih svetskih zveda poput pevačice Šer, koja je na Nedelji mode bila u ulozi modela, oduševivši sve svojim izgledom i stasom.

Instagram screenshot @jagodenamagli

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading