Konstrakta

Neobično rođendansko slavlje: Druženje i pokloni u parku

Autor:

12.10.2022 14:30

Foto:

Foto:

Proslava 44. rođendana pevačice Konstrakte oduševila sve



Poznata umetnica i pevačica, ovogodišnja predstavnica na pesmi Evrovizije Ana Đurić Konstrakta skrenula je pažnju na sebe svojom neobičnom muzikom, ali i stilom. U istom maniru danas proslavlja svoj 44. rođendan. Naime, Ana je odlučila da slavlje organizuje u jednom od gradskih parkova, pa je tako slavljenički sto, stolice i hranu iznela napolje u sklopu igrališta, pa putem društvene mreže Instagram napisala šaljivu i simpatičnu poruku i pozvala ljude da joj pošalju poklone: "Poklone primam ovde, danas od 11.44 do 12.28."

Instagram screenshot @konstrakta

 

 

 

Pročitajte Dobila važno pismo - Povod će vas oduševiti

 

Poznata umetnica prenosila je video uživo, na kojem je rekla da će biti u parku 44 minuta, simbolično, onoliko koliko godina puni i da će čekati da ljudi dođu, čestitaju rođendan i da donesu poklone. Nastavljajući da će biti zanimljivo ako niko ne dođe i ako se niko ne pojavi. Ona je za ovu priliku obukla belu kombinaciju, dok je u ruci sve vreme držala buket sitnog, crvenog cveća. Na slavljeničkom stolu je bilo voća, soka i vina, dok su prolaznici dolazili, čestitatjući rođendan i pričajući sa Anom. Tu je bio i najmlađi posetilac, beba od možda godinu dana, koja je svako malo dolazilila do poznate pevačice.

Instagram screenshot @konstrakta

 

 

Na fotografiji koju je objavila povodom njenog rođendana, kako sedi u parku, obukla je crnu, jednostavnu kombinaciju i crne čizme, dok su se ispod videa nizale rođendanske čestitke, radosnim željama: "Sretan rođendan prelepa ženo (i pametna takođe)", "Sretan rođus, sve najlepše. Da ti se ostvari sve što poželiš. Samo jako u nove pobjede. Umjetnica mora ti zdravaaaa", "Srećan rođenda, puno zdravlja, sreće i uspeha vam želim", "Konstrakta kraljica" i drugi.

Nakon proslave u parku, pevačica je objavila fotografiju da je vreme isteklo, da je ona zadovoljna odazivom i da su 44, nove 33, srećna, nasmejana i raspoložena nakon druženja sa ljudima i proslave rođendana na jedan sasvim neobičan i nesvakidašnji način. Baš kao što je publika i navikla od nje.

Instagram screenshot @konstrakta

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading