Milica Milša

On je najvažniji muškarac u njenom životu

Autor:

12.10.2022 12:20

Foto:

Foto:

Sin glumice Milice Milše je njen ponos i radost



Poznata srpska glumica Milica Isaiković, koja je široj javnosti postala poznata ulogama u domaćim televizijskim serijama "Bolji život", "Srećni ljudi", "Porodično blago" i "Bela lađa", svoj privatni život drži dalje od očiju javnosti, pa tako retko ko zna da glumica ima sina kojeg je rodila dok je još bila na studijama glume. Jedna od najlepših srpskih glumica koja je pored glumačke karijere imala velikog uspeha u manekenskim vodama, našavši se na mnogim naslovnim stranama časopisa. Ona se retko pojavljuje i deli fotografije sa njenim naslednikom, ali u nekoliko navrata je istakla da je ponosna na njega i njegove studentske uspehe.

Instagram screenshot @milicamilsaisakovic

 

 

 

Pročitajte Odmor Milice Milše i Žarka Jokanovića - Ovako izgledaju u kupaćem bez Fotošopa, svi zumiraju fotke

 

Pored njenog naslednika, suprug, scenarista Žarko Jokanović je glumičina najveća podrška u životu, kao partner, ali i kao kolega. Kako je izjavila jednom prilikom, iako je njen sin odavno krenuo svojim putem, ona ga kao i svaka majka doživljava kao dete, a to će uvek biti tako: "Antonije želi da nastavi školovanje, pa je upisao master studije na Fakultetu za međunarodnu politiku i bezbednost, tako da se ovim činom neće mnogo toga promeniti u njegovom životu. Ima ambiciozne planove za budućnost, ali mislim da još nije vreme da se priča o njima. Sada će se fokusirati na svoje doškolovanje u kome će verujem biti podjednako upešan kao i do sada, jer mu je prosek na fakultetu bio 9,8", izjavila je glumica svojevremeno za domaće medije.

Instagram screenshot @milicamilsaisakovic

 

 

Ona se tom prilikom osvrnula i na period života, pre nego što je deo njihove pordice postao i njen sadašnji suprug Žarko: "Bila sam na četvrtoj godini studija kada sam se porodila i prvih šest godina, odnosno dok Žarko nije postao deo naših života, bila sam mu i otac i majka. Bilo je mnogo i lepih i teških trenutaka, kao što to obično biva u životu, ali imala sam ogromnu pomoć svojih roditelja koji su u to vreme bili "prostirka" na koju sam mogla da sručim sav teret. Reći ću vam samo podatak da se Antonije rodio 9. aprila, a ja sam krajem maja sa diplomskom predstavom igrala u Ateljeu 212. To ne bih mogla da izvedem bez ogromne podrške majke i oca."

Poznata glumica je sinu dala ime po slavnom dedi, velikom borcu protiv fašizma, a unuk je tome u čast za naslov svog diplomskog rada obdranio temu "Nastanak i uspon nacizma". Glumica koju je publika volela da gleda u domaćim serijama tokom 90-ih godina, na ekrane se vratila ulogom Ade Kanački u seriji "Igra sudbine", koja joj je donela veliku popularnost.

Instagram screenshot @milicamilsaisakovic

 

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading