Hajdi Klum

Maminim stopama: U izazovnom izdanju oduševile

Autor:

11.10.2022 19:15

Foto:

Foto:

Manekenka Hajdi Klum i ćerka Leni oduševile izgledom



Nemački top-model i manekenka Hajdi Klum podelila je video snimak na društvenoj mreži Instagram u kojem zajedno sa svojom 18-godišnjom ćerkom Leni pozira za jedan bredn donjeg rublja. Njena naslednica je krenula stopama slavne majke, pa se tako često može videti na pistama poznatih modnih kreatora kako samouverno nosi kreacije i šeta, a tek što je zakoračila u svet odraslih. Da iver ne pada daleko od klade, pokazuju uspesi koja mlada Leni niže na polju njene manekenske karijere, pa je tako Hajdi podelila fotografiju za kozmetičku kuću Dior, u kojoj se pojavljuje mlada Leni, sa opisom: "Ja obožavam Leni".

Instagram screenshot @heidiklum

 

 

 

Pročitajte Na pragu šeste decenije oduzima dah - Hajdi Klum otkrila tajnu zanosnog izgleda

 

Da je poznata manekenka i više nego ponosna na svoju ćerku i u kakvu je mladu devojku izrasla, govore lekcije koje je ona odlično usvojila, pa su se tako majka i ćerka sjajno zabavljale na snimanju seta za donje rublje. Na setu je prijatelj i kreativni direktor Tomas Hayo radio set, koji je učinio da atmosfera na istom bude raizigrana, poletna i vesela, čineći na taj način modele opuštenim, te su njih dve, Hajdi i Leni imale spontane trenutke smeha, plesa i pokreta, a celokupnim radom su na kraju svi bili zadovoljni. Hajdi se zahvalila svom dugogodišnjem prijatelju na atmosferi koju je napravio, čineći da se njih dve osećaju dovoljno opušteno i samouvereno da ceo dan mogu da pevaju i plešu radeći na setu.

Instagram screenshot @heidiklum

 

 

Nastavljajući da ovim projektom zajedno sa brendom donjeg veša, slave žene, ljubav i podršku između majke i njene ćerke i kako donje rublje može da učini da se žena oseća samouvereno, lepo i srećno. Osim što i dalje radi modne editorijale, manekenka Hajdi Klum je angažovana kao jedna od sudija u muzičkom šou programu, zajedno pored španske lepotice Sofije Vergare, gde uživaju zabavljajući se i otkrivajući nove talente.

Instagram screenshot @heidiklum

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading