Nataša Ninković

Ko je muškarac koga poznata glumica voli 25 godina

Autor:

10.10.2022 15:30

Foto:

Foto:

Najveća ljubav glumice Nataše Ninković



Jedna od najlepših i najpopularnijih srpskih glumica, Nataša Ninković, publici je poznata po ulogama u mnogim domaćim serijama i filmovima, a popularnost je stekla tumačeći lik Ruške u TV seriji "Porodično blago", kao i filmu "Profesionalac" iz 2003. godine. Nataša je neko ko je kao glumica podjednako zastupljena kako u serijama, filmovima, tako i u pozorištu, pa je tako svoje glumačke uspehe nastavila da niže sjajnim ulogama u domaćim TV serijama, koje su bile odlično prihvaćene od strane publike, kao što su: "Ranjeni orao", "Cvat lipe na Balkanu", "Senke nad Balkanom", kao i kroz filmove: "Ivkova slava", "Stado", "Ajvar" i "Dara iz Jasenovca".

ZoanPhotography

 

 

 

Pročitajte Neprepoznatljiva - Nataša Ninković drastično promenila imidž

 

Nataša Ninković se upravo zbog svog talenat smatra jednom od najboljih glumica svoje generacije, a tome najviše ide u prilog što publika ima priliku da je gleda u svim televizijksim, filmskim, ali i pozorišnim ostvarenjima iz godine u godinu. Tome svedoče i priznanja iz domena kulture, koja samo potvrđuju njeno mesto i značaj u domaćoj kinematografii, kao što je nagrada "Žanka Stokić", koju je dobila za izuzetan doprinos srpskoj umetnosti. Glumica je najmlađa dobitnica pomenute nagrade, a za svoje neverovatne uloge i transformacije, dobila je nagradu "Raša Plaović", kao i dve nagrade "Carica Teodora".

Pored bogate i neverovatne profesionalne karijere, Nataša polovinu svog života uživa u ljubavi sa muškarcem pored kojeg je sazrevala i otkrila šta znači prava i istinska sreća. Ona je sa svojim suprugom uplovila u bračnu zajednicu pre 25 godina, a oni i danas izgledaju zaljubljeno, ispunjeno i srećno. Bračni par Šarenac važe za jedan od najskladnijih brakova, iako su toliko godina zajedno, publika jako retko ima priliku da vidi glumičinog supruga Nenada Šarenca u javnosti, jer on ne želi da se eskponira i da bude deo tog sveta, kako je jednom prilikom izjavila glumica.

Instagram screenshot @natasaninkovic

 

 

Nataša je je nekoliko puta govorila o tome koliko joj je brak sa Nenadom pomogao da sazri kao osoba: "Bila sam klinka i u početku brak sam tvrdoglavo shvatala kao ring u kojem sa mužem odmeravam snagu, dok mi u jednom trenutku Nenad nije predočio kako moramo da uskladimo korake. Danas mogu da kažem da sam sazrevala pored supruga, a i decu sam dobila u pravom trenutku, kao ispunjena žena koja može da im se potpuno posveti." Iako je među supružnicima razlika 10 godina, na osnovu koje su im predviđali da neće uspeti, njihova ljubav je bila jača. Koju su oni kasnije krunisali naslednicima, blizancima Matejom i Lukom sa kojima žive u Beogradu.

Instagram screenshot @natasaninkovic

 

 

Glumica je u jednom intervjuu za "Blic" otkrila kako je odbila američkog reditelja Olivera Stouna, upravo zbog svog muža: "Oliver Stoun bio je na nekom proputovanju kroz Balkan i svratio je do Beograda. Tada sam ga videla poslednji put. Pokazala sam mu Narodno pozorište, zapravo scenu gde igram, grad... Stalno me zapitkivao šta je tu toliko vredno, pa sam odlučila da ne pokušam u Americi. Na večeri u Skadarliji, upoznao je mog Nešu. Pitao me je da li je i on jedan od razloga zbog kojih sam odlučila da igram u Beogradu i ja sam rekla: "Naravno".

Poznata glumica je tokom svoje karijere mnogo puta govorila o tome da je pored njenog supruga ispunjena i srećna žena, što se može zaključiti po njenom osmeh u izgledu, kazavši da je pored njega imala "holivudske trenutke": "Ja sam srećna žena, jer sam ih imala i na poslu i privatno, a i danas imam takve trenutke. Bilo je večeri kada sam govorila sebi: "Nema dalje, nema bolje". Situacije "nema dalje" imala sam mnogo puta sa suprugom . One kratko traju, ali valjda baš zato jesu izuzetne."

Instagram screenshot @natasaninkovic

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading