Nikola Rađen

Sa kim uživa u noćnom provodu: Ti si za mene samo san

Autor:

09.10.2022 18:30

Foto:

Foto:

Nikola Rađen uživa u noćnom provodu sa svojom izabranicom



Bivši vaterpolista Nikola Rađen uživa u noćnom provodu sa svojom izabranicom Milicom Ristović. On je podelio sliku na društvenoj mreži Instagram na kojoj njih dvoje u glas i nasmejani pevaju stihove poznate pesme: "Sam sam dok te ljubi drugi neko, ti si sad za mene samo san. Znam da si od mene sad daleko, neću da preživim ovaj dan..." Poznati sportista ovih dana je krenuo sa časovima vaterpola na bazenima 25. maj gde uspešno uči mališane o osnovama vaterpola i kretanjima u bazenu.

Instagram screenshot @nikola_radjen

 

 

Pročitajte Beba na putu - Bivši vaterpolista proslavio lepu vest

 

Nikola Rađen je nakon razvoda od pevačice Ane Kokić uplovio u vezu sa njenom mlađom koleginicom Milicom Ristović, a poznati par je nedavno objavio vest da čekaju naslednika. Nikola će se po treći put ostvariti u ulozi roditelja, jer iz braka sa Anom ima dve ćerke, dok je mladoj pevačici Milici ovo prvo dete. Poznati sportista nije krio da bi želeo da dobije još jedno dete, a svojevremeno je izjavio: "U poslednje vreme najviše sam posvećen ćerkama i najveća sam im podrška, jer su aktivno počele da igraju odbojku, koja ih jako privlači, tako da imaju moju i Aninu podršku. Intimno, voleo bih da jednog dana dobijem i naslednika."

Nikoli se želja ispunila, jer su on i njegova izabranica Milica svoju vezu i ljubav krunisali naslednikom koga sa uzbuđenjem i velikom radošću očekuju. 

Instagram

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading