Rafael Nadal

Slavlje i sreća u domu Nadalovih: Poznati teniser je postao otac

Autor:

09.10.2022 17:30

Foto:

Foto:

Poznati španski teniser Rafael Nadal postao je otac dečaka



Jedan od najpoznatijih tenisera sveta, Rafael Nadal je u subotu postao otac dečaka, koji se kako prenosi magazin Sportal zove isto kao otac, Rafael. Poznati par je zajedno 17 dugih godina, a njihova veza važi za jednu od najskladnijih u svetu sporta. Njegova supruga Marija Fransiska Perelo je neko ko ne voli da se eksponira u javnosti i svoj privatni život, baš kao i poput njenog supruga drži daleko od očiju javnosti. Rafael je tek povodom jednog od najvažnijih teniskih turnira, Vimbldon, na pres konferenciji za novinare, objavio da on i njegova izabranica očekuku njihovo prvo dete: "Ako sve bude kako treba biću otac. Nisam navikao da pričam o svom privatnom životu. Živimo mirno i u privatnosti. Ne očekujem da će se moj život mnogo promeniti time."

Profimedia

 

 

 

Pročitajte Supruga Rafaela Nadala otkrila zašto tenisera ne prati na turnirima

 

Kako i sam teniser ne voli da priča o svom privatnom životu, smatrajući da je već dovoljno javno eksponiran baveći se sportom i kroz njegovu profesionalnu karijeru, jednom prilikom za ATP Tour je izjavio da mu je porodica važnija od karijere: "Realnost je jednostavna: možete imati sve titule koje želite, ali ako nemate kapacitet da uživate u životu sa ljudima koje volite i koji vas vole, šta je drugo važno?" HOLA Magazin je otkrio da se par verio pre 4 godine, tačnije  2018. kada je Nadal zaprosio Mariju na njihovom putovanju u Rim. Sledeće, 2019. godine, par se venčao na raskošnoj ceremoniji koja je upriličena na Majorci. Kada su poznatog tenisera jednom prilikom 2020. godine upitali šta misli o ideji da se uskoro ostvari kao otac, on je u tom trenutku zvučao više nego uzbuđeno zbog te ideje i mogućnosti.

Profimedia

 

 

Nakon dve godine od toga, teniseru i njegovoj dugogodišnjoj izabranici ostvarila se želja, pa su njihovu ljubav krinisali na najlepši mogući način, dolaskom naslednika koji nosi očevo ime. Njihova ljubavna priča je počela u Španiji kada su oboje bili tinejdžeri, a njihovoj ljubavi kumovala je Nadalova mlađa sestra Marija Izabela, koja je pohađala istu školu kao i Marija Fransiska, koja je upoznala svog brata sa svojom sadašnjom suprugom. Par je počeo da se zabavlja, sada već davne 2005. godine, samo četiri godine nakon što je Nadal počeo da se profesionalno bavi tenisom, kako navodi portal Žena Blic.

Foto: Guliver Getty Images

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading