Mirka i Vujadin Savić

Velika rođendanska proslava ćerke Anike

Autor:

08.10.2022 14:00

Foto:

Foto:

Proslava 1. rođendana ćerke Anike oduševila sve



Rođendanska proslava i slavlje povodom 1. rođendana ćerke Mirke Vasiljević i Vujadina Savića oduševila je sve. Bivši fudbaler i mlada glumica posle dužeg vremena proslavlju 1. rođendan svojoj najmlađoj mezimici Aniki u Beogradu, okruženi porodicom, prijateljima, ali i malenim drugarima, koji su uveličali slavlje i pored njene braće i sestre u glas otpevali rođendansku pesmu i poželeli sve najbolje maloj slavljenici. Mala Anika je za ovu priliku imala roze kombinaciju, dok se se njeni mama i tata posebno sredili za proslavu, pa je tako Vujadin poneo klasično crno odelo u kombinaciji sa belom košuljom, dok se Mirka odlučila za jendnostavnu kombinaciju u vidu haljine sa leopard printom, koji je ove godine jedan od trendova koji se vratio na velika vrata na modnu scenu.

Instagram screenshot @savićvujadin

 

 

Pročitajte A od supruga narodnjaci - Neobična rođendanska čestitka Vujadina Savića

 

Rođendanska sala je bila ukrašena roze i zlatnim balonima, dok je rođendanska torta bila u istoj kombinacijia na četiri sprata, dok je na poslednjem bila vrteška sa vatrometom koja je svojim izgledom oduševila mališane. Porodica Savić je nakon što se Vujadin penzionisao i zvanično povukao iz profesionalnog fudbala, prihvativši mesto trenera u domaćem klubu Crvena zvezda, vratili u Beograd, gde će biti bliže svojoj porodici i prijateljima. Nakon godina koje su proveli na Kipru, dok je Vujadin igrao za tamošnji fudbalski klub, Mirka je provodila vreme sa decom, organizujući i žonglirajući oko njihovih obaveza, treninga i škole. Sada, kada su se vratili, ona je podjendako posvećena deci, ali je i Vujadin preuzeo više obaveza i provođenja vremena sa decom, jer se mlada glumica vratila pozorištu i snimanjima, novim projektima i probama koje ima nekoliko puta nedeljno. 

Kao što je Mirka jednom prilikom izjavila, oni su jedan vrlo uigran tim, svako zna svoje obaveze, pomažu jedni drugima oko školskih obaveza i zadataka, ona je tu da sa njima vežba kada god stigne, dok će se sada iako su se vratili u Srbiju stvari u porodičnom domu promeniti, jer poznata glumica ima dosta obaveza, pa će doći do promene uloga u porodičnom domu, za šta je Mirka jednom prilikom izjavila da će vidtei kako će se Vujadin snaći u tome.

Instagram screenshot @savićvujadin

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading