Jelena Gavrilović

Drastična promena imidža: Svoj zaštitni znak zamenila je crnom bojom

Autor:

04.10.2022 21:35

Foto:

Foto:

Izgled Jelene Gavrilović iznenadio sveIzgled Jelene Gavrilović je iznendaio sve, kada je poznata glumica nedavno na svom Instagram nalogu podelila sliku na kojoj je njena duga, platinasto plava kosa koja je godinama unazad njen zaštitni znak, ofarbana u tamno braon. Da li je glumica pomenutu društvenu platformu iskoristila kako bi pitala svoje pratioce za mišljenje o tome kako bi joj stajala nova boje kose, ostaje da se vidi. Na pomenutoj objavi je ostavila polje za komentar kako bi njeni pratioci mogli da daju svoje mišljenje, komplimente ii sugestije, ali ono što je vidljivo to je da je promena svakako velika, s' obzirom da je publika navikla na glumicu koja je poput moderne Zlatokose.

Instagram screenshot @jelenagavrilovicofficial

 

 

Pročitajte Njenoj sreći nema kraja - Porodica Jelene Gavrilović uskoro bogatija za još jednog člana, čestitke se nižu

 

Poznata kao dama koja je uvek stilizovana i elegantna u svim prilikama, često ume da iznenadi na crvenom tepihu sa svojim smelim i izazovnim modnim kombinacijama, koji ističu njenu vitku figuru. Poznata glumica je široj javnosti postala poznata po svojim ulogama u domaćim televizijskim serijama "Istine i laži" i "Radio Mileva", ali je zbog svog izgleda, kao i glumačakog talenta bila angažovana i za snimanje reklama, pa je tako zaštitno lice i jedne bankarske kuće. 

Iako o svom privatnom životu ne voli da priča, s' vremena na vreme na svom Instagram profilu podeli fotografiju sa svojim izabranikom Darijom, sa kojim često provodi vreme kako na Crnogorskom primorju, tako i na pešačenju i planinarenju po planinama, pa je tom prilikom napisla da je srećna i zahvalna na tome što ima sa kime da osvaja vrhove.

Instagram

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading