Anđela Jovanović

Čestitka najvažnijem muškarcu: Srećan bio dobri moj

Autor:

04.10.2022 18:20

Foto:

Foto:

Glumica Anđela Jovanović emotivnom porukom čestitala ocu rođendan



Mlada glumica Anđela Jovanović čestitala je svom ocu, glumcu Draganu Jovanoviću rođendan na emotivan način. Anđela je na svom Instagram profilu podelila nekoliko fotografija iz perioda detinjstva na kojima je sa svojim ocem i majkom, slaveći i obeležavajući 57. rođendan poznatog glumca uz opis: "Srećan bio dobri moj". Fotografijama podesećajući na sve zajedničke i lepe trenutke tokom odrastanja. Glumac koji je svima poznat po svojim komičnim ulogama, osvojio je srca publike ulogom Dragčeta u domaćoj seriji "Moja rođak sa sela", a svoj privatan život čuva dalje od očiju javnosti. Osim u pomenutoj seriji glumio je i u drugim projektima koji su proglašeni za kultne, kao što su: "Srećni ljudi", "Stižu dolari", "Bela lađa" i drugim.

Instagram screenshot @blejzmodesti

 

 

Pročitajte Konačno joj se ostvaruje i najveća želja! Anđela Jovanović podelila najlepše vesti, Mihail Dudaš van sebe od sreće

 

Anđela je rasla u glumačkoj porodici, pa je i ona nastavila maminim i tatinim stopama. Nakon što je završila srednju muzičku školu, upisala je glumu na Fakultetu dramskih umetnosti u klasi profesora Dragana Petrovića Peleta, a do sada je imala nekoliko zapaženih uloga u domaćim serijama, kao što su: "Moj rođak sa sela" i "Totalno novi talas, "Švindleri", "Nečista krv" dok je publici postala poznata nakon uloge kadetkinje Svetlane Savić Cece u seriji "Vojna akademija". Na majku, glumicu Branku Pujić je nasledila lepotu i zanosan osmeh, pa je tako pored glume imala i nekoliko angažmana u reklamama za kozmetičke i medinciske kuće.

Instagram screenshot @blejzmodesti

 

 

Mlada glumica je neko ko voli da putuje, obilazi i istražuje egzotična mesta i netaknutu prirodu i divljinu, pa neretko sa svojim pratiocima na gorepomenutoj mreži deli slike i avanture sa svojih putešestvija na kojima se ne libi da istražuje šume Paname, obilazeći Tokio, ali i naše planine u okruženju, skijajući i uživajući u zimskim čarolijama na Jahorini. Pored obilazaka egzotičnih i dalekih destinacija, mlada glumica često deli porodične trenutke koji provode svi zajedno u vikendici na Zlatiboru, gde glumac Dragan Jovanović provodi najveći deo slobodnog vremena, koju zajedno uređuju i spremaju, a u poslovima oko dvorištva, trave i cveća pomažu mu ćerka i zet. Anđela se 2019. godine preselila u London, a na putovanjima i novim avanturama, društvo joj pravi momak, profesionalni sportista u penziji Mihail Dudaš.

Instagram screenshot @blejzmodesti

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading