Katarina Radivojević

Otkrila tajnu i male trikove za lepotu u petoj deceniji

Autor:

04.10.2022 14:50

Foto:

Foto:

Izgled Katarine Radivojević oduševio sve



Izgled glumice Katarine Radivojević godinama unazad oduševljava njene pratioce na društvenim mrežama. Od kako se pojavila u glavnoj ulozi u filmu Zdravka Šotre, "Zona Zamfirova", osvojila je publiku i gledaoce svojim zelenim očima i osmehom. Od tada, pa do danas važi za damu koja vodi računa o svom izgledu, negujući prirodnu lepotu. Pored osmeha, njen zaštitni znak je i duga kosa kojoj je godinama unazad menjala boju, ali ne i dužinu. Ona je nedavno otkrila tajnu svoje lepote, kao i na koji način neguje svoje lice, koje joj je glavno oruđe za rad i upravo zbog toga mora da vodi posebnu brigu i računa na koji način i kako neguje kožu lica.

Instagram screenshot @katarinaradivojevic_fanpage

 

 

Pročitajte Ima 42 a izgleda kao da je u dvadesetim - Katarina Radivojević priznala kojim se estetskim korekcijama podvrgla

 

Poznata glumica retko govori o privatnom životu, a u medijima se pojavljuje jedino u situacijama kada ima da kaže nešto o novim projektima i ulogama. Ali, nedavno je napravila izuzetak, pa je u jednoj emisiji otkrila na koji način se neguje i da li je radila neke estetske korekcije. Jednom prilikom je izjavila da joj je fizički izgled pomogao, ali i odmogao u karijeri i da bi svi koji se bave javnim poslom trebalo da izgledaju negovano, ali sve u određenim granicama, odnosno da "izgledaju dobro za svoje godine, a ne deset ili petnaest mlađe." Ona je od svojih početaka važila za lepoticu kojoj nisu odoleli mnogi poznati muškarci, kao što su Igor Kojić i Vidoje Ristović.

Glumica je jednom prilikom na pitanje da li joj je lepota nešto oduzela, svojevremeno za Blic izjavila: "To još uvek ne mogu da kažem, zato što je moj život možda tek na polovini. To mogu da kažem za 20, 30 godina. Istina je ta da me je to na neki način ograničilo u smislu srpske kinematografije, gde su ženske uloge uglavnom dodeljene nekako napaćenim ženama. Iako sam ja isto napaćena, ali to ne emitujem tako. Verovatno me fizički izgled ograničava u tom smislu.  U drugom smislu doneo mi je lepih stvari. A donosi i dan-danas."

Instagram screenshot @katarinaradivojevic_fanpage

 

 

Svoj mladoliki izgled i vitku figuru koji je i danas krase, nasledila je od roditelja. "Ja sam tip koji ne ume ništa da sakrije, tako da sam uvek iskrena sa svojom publikom. Mislim da je za moj izgled najviše zaslužna genetika i sve bi vam bilo jasno kada biste videli moje roditelje... Ne bih da se hvalim, ali ja sam celog život vežbala. To je pomoglo mom telu da bude u tonusu i onda kada zbog obaveza ne stignem da treniram dve ili tri nedelje. Telo pamti i uspeva da zadrži dobru formu."

Ali, kada je u pitanju nega lica i kože, ona se u tom slučaju prepušta u profesionalne i stručne ruke svog lekara u kojeg ima potpuno poverenje, u čije znanje i stručnost nimalo ne sumnja. Jer smatra da je veliki esteta i profesionalac i da sve što radi, radi na pravi način i sa merom. "Po malo radimo botoks, toliko da i dalje mogu da se namrštim, jer to moram zbog posla. Slažemo se da je manje - bolje. Tretirali smo celo čelo i malo oko očiju, bore smejalice. Ja imam 42 godine i to je nešto što se vidi. Imam izuzetno svetle oči i škiljim, pa kada se leto približi kraju, vidi se poneka bora viška. Tada dodamo botoks, ako ništa ne snimam", dodala je glumica koja osim estetskih tretmana svoj izgled neguje i upotpunjuje postom, smatrajući da je nega iznutra podjedanko bitna.

Instagram screenshot @katarinaradivojevic_fanpage

 

 

Osim svetlo zelenih očiju, bele puti i osmeha, pažnju na njenom licu privlače pune usne, za koje se neko vreme nagađalo da li je glumica radila neku korekciju, iako je Katarina u nekoliko navrata isticala da se rodila sa punim ustima. "Nije bilo potrebe da nešto menjam. Razumem devojke kojima intrevencije daju samopouzdanje, ali to bi trebalo da se uradi sa merom i ne bi trebalo preterivati. Moje iskustvo je pokazalo da žene koje puno toga menjaju na sebi, to rade, jer nisu sigurne same sa sobom. Kada biste videli mog tatu bilo bi vam jasno da su moja usta prirodna. On je ostario, ali i dalje ima ta usta" - rekla je glumica.

Kada joj je nedavno agentkinja iz Moskve rekla da jedan producent nije mogao da veruje da poznata glumica ima toliko godina, misleći da je imala nekoliko korekcija na licu, glumica je izjavila: "Moja nega podrazumeva samo kremu, ništa specijalno. Volim japansku kozmetiku. Redovan san je takođe važan za izgled i trudim se da uvek spavam osam sati. Nisam čak ni zube izbeljivala", izjavila je svojevremeno Katarina, kako prenosi magazin Stil.

Instagram screenshot @katarinaradivojevic_fanpage

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading