Kaja Ostojić

I danas ima isti osmeh, da li je prepoznajete: Danas je jedna od najzgodnijih žena na muzičkoj sceni

Autor:

03.10.2022 20:10

Foto:

Foto:

Izgled pevačice Kaje Ostojić ne menja se od detinjstva



Izgled pevačice Kaje Ostojić decenijama unazad privlači pažnju javnosti gde god se pojavi. Svojom vitkom figurom i glasom koji osvaja, nemoguće je ne primetiti je. Poznata pevačica je nedavno na svom Instagram profilu podelila sa svojim pratiocima sliku iz detinjstva, na kojoj je imala svega 8-9 godina, sa opisom: "Mali pozdravčić iz nekih lepših vremena". Ono što je na slici upečatljivo i ono što se tokom decenija nije menjalo to je njen prepoznatljiv osmeh koji je od tada, pa do danas ostao isti i nepromenjen. Po njemu je postala poznata, pa je tokom godina pored njene lepote i talenta postao njen zaštitini znak.

Instagram screenshot @kaya_ostojic

 

 

Pročitajte Brzo je prebolela fudbalera - Kaja Ostojić u vezi sa poznatim vaterpolistom?

 

Katarina Ostojić se na muzičkoj sceni pojavila početkom 2000-ih godina, i svojim stasom, ali i glasom osvojila srca publike. Iako je od kada se pojavila važila za damu koja neguje dugu, smeđu kosu, ona je jednom prilikom objavila fotografiju koja datira pre 19 godina kada je rodila ćerku Nikolinu na kojoj je skroz plava, rekavši da je tada mislila da je to to. Od svoje prve pesme koja je postala veliki hit "Nemoj da me zoveš ljubavi" nakon koje je postala poznata široj javnosti, osim glasom, skrenula je pažnju i svojim izgledom, koji je nastavila da neguje do današnjih dana. Ona važi za ženu koja već godinama unazad svakodnevno vežba, što za rezulatat ima figuru manekenke, koja je u top formi, pa pevačica u 39. godini izgleda bolje nego ikad.

Ali je tokom godina, Kaja postala zavisna od vežbanja, pa je jednom prilikom otkrila da i tokom odmora i letovanja ne odmara. Pa, je tom prilikom izjavila: "Sad sam ušla u inbox i listam poruke koje dobijam već danima i iste su sadržine, a to je: Da li je moguće da treniraš i kad si na moru? Dakle, ovako za mene reč odmor ne znači odmor rada na sebi. Ta vrsta odmora kod mene ne postoji."

Instagram screenshot @kaya_ostojic

 

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading