Marijana Mateus

Dve rođendnaske proslave: Egzotično slavlje za ulazak u šestu deceniju

Autor:

03.10.2022 15:50

Foto:

Foto:

Proslava 51. rođendana Marijane Mateus oduševila sve



Proslava 51. rođendana poznate kreatorke Marijane Matues oduševila je sve prisutne, koji su imali priliku da prisustvuju njenoj proslavi koju je upriličila u Minhenu, tokom kulturno-turističke manifestacije Oktobarfest, obučena u tradicionlanu haljinu plavo-bele boje, sa plavom čipkom. Marijana je tom prilikim pozirala pred ogromnim buketom belih ruža i svetlucavih balona, nasmejana i radosna, dok je u opisu slike pisalo: "Dva neverovatna dana su upravo prošla... Želim da se zahvalim svima, ko je prisustvovao mom rođendanskom slavlju. Volim vas sve i hvala svima na divnim rođendanskim željama." Dok su se u komentarima nizale čestitke na račun dizajnerkinog izgleda i lepih želja, Marijana je došla u srpsku prestonicu gde je nastavila slavlje u velikom stilu.

Instagram screenshot @marijamateus

 

 

Pročitajte Savršeno modno izdanje - Duge noge i zanosni osmeh

 

Naime, poznata kreatorka je upriličila rođendansko slavlje u jednom prestoničkom klubu, kojem su prisutvovale njeni prijatelji, a ona je za ovu priliku ponela crno-belu elegantnu kreaciju sa tilom i volarima. Poznate dame, kao što je voditeljka Snežana Dakić i glumica Milena Vasić, pridružile su se rođendanskim čestitkama. Nešto što je svakako zapalo za oko na beogradskoj proslavi pored vatrometa su bile i plesačice koje su plesale i delić ambijenta i atmosfere koji je podsećao na karneval u Riju. Sa kostimima i ekstravagantnim izgledom, plesom i muzikom koji su očarali i izmamili osmeh kako kod slavljenice, tako i kod prisutnih.

Instagram screenshot @milenavasicofficial

 

 

Marijana Matues je poznata po kreiranju elegantne odeće, kao što je njen brend luksuzne odeće Andaj, koji je prvobitno dizajniran za britansko tržište. Od kako je široj javnosti postala poznata kao supruga Lotara Mateusa, u svakoj prilici vodi računa o tome kako izgleda i koju odevnu kombinaciju ponese, pa je tako bilo i ovoga puta. Za rođendansko slavlje u Minhenu je obukla tipičnu, tradicionalnu garderobu koja je bila u skladu sa kulturnom manifestacijom koja je bila u toku, dok je za beogradsku proslavu ponela elegantnu, crno-belu kombinaciju za večernji izlazak i rođendansku žurku.

Instagram screenshot @marijanamateus

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading