Konstrakta

Lepota ima drugu dimenziju: Poznata umetnica u neobičnom izdanju

Autor:

29.09.2022 12:15

Foto:

Foto:

Izgled pevačice Konstrakte iznenadio sve



Izgled poznate umetnice Konstrakte iznenadio je sve kada je na svom odmoru usled vremenskih prilika odlučila da se snađe, pa tako je ni kiša nije omela u šetnji. Naime, pevačica je od crnog džaka, napravila kabanicu i tako nesmetano nastavila da šeta, obilazeći grad. Poznata umetnica je neko ko uvek privlači pažnju svojim neobičnim odevnim kombinacijama, pa je tako uradila i ovoga puta. Slikajući se na plaži, odevena u crnu trenerku sa kapuljačom, dok su pored nje dve devojke u bikiniju.

Instagram screenshot @konstrakta

 

 

Pročitajte Svetska senzacija - Srpska pesma među najslušanijima

 

Kao neko ko retko objavljuje privatne fotografije, i ovoga puta je iznenadil, ali i oduševila pratioce na društvenoj mreži Instagram, ostajući dosledna sebi i svom stilu. I upravo na taj način je još jednom pokazala da je drugačija, unikatna i svoja. Ne pokazujući svoje fotografije na plaži i u bikiniju, a pomenuta fotografija sa plaže je naišla na veliki broj pozitivnih komentara na društvenoj mreži Twiter, koji glase: "Konstrakta opet otkrila tajnu zdrave kose Megan Markl", "Održala lekciju svim ovim pevaljkama što se slikaju gole, a onda se pitaju što ih niko ne doživljava kao umetnice", "Umetnica mora biti obučena na plaži", "Kako ona mene svaki put oduševi, pa čudo jedno" i mnogi drugi.

Instagram screenshot @konstrakta

 

 

Ana Đurović je umetnica koja je bila članica grupe "Mistakemistake" i "Zemlja gruva", svoj najveći uspeh pored pesama koje je napisala i izvela je ostvarila pobedom na pesmi Beovizije i visokoplasiranom petom mestu na muzičkom takmičenju Evrovizija. Ona je ove godine imala zapažen i očekivan nastup na Exit festival koji je predstavljao mešavinu pesama koje je izvodila u grupi "Zemlja gruva" i Konstrakta koji je kombinovan sa elektonskim zvukom i performanskom između pesama.

Instagram screenshot @konstrakta

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading