Konstrakta

Lepota ima drugu dimenziju: Poznata umetnica u neobičnom izdanju

Autor:

29.09.2022 12:15

Foto:

Foto:

Izgled pevačice Konstrakte iznenadio sveIzgled poznate umetnice Konstrakte iznenadio je sve kada je na svom odmoru usled vremenskih prilika odlučila da se snađe, pa tako je ni kiša nije omela u šetnji. Naime, pevačica je od crnog džaka, napravila kabanicu i tako nesmetano nastavila da šeta, obilazeći grad. Poznata umetnica je neko ko uvek privlači pažnju svojim neobičnim odevnim kombinacijama, pa je tako uradila i ovoga puta. Slikajući se na plaži, odevena u crnu trenerku sa kapuljačom, dok su pored nje dve devojke u bikiniju.

Instagram screenshot @konstrakta

 

 

Pročitajte Svetska senzacija - Srpska pesma među najslušanijima

 

Kao neko ko retko objavljuje privatne fotografije, i ovoga puta je iznenadil, ali i oduševila pratioce na društvenoj mreži Instagram, ostajući dosledna sebi i svom stilu. I upravo na taj način je još jednom pokazala da je drugačija, unikatna i svoja. Ne pokazujući svoje fotografije na plaži i u bikiniju, a pomenuta fotografija sa plaže je naišla na veliki broj pozitivnih komentara na društvenoj mreži Twiter, koji glase: "Konstrakta opet otkrila tajnu zdrave kose Megan Markl", "Održala lekciju svim ovim pevaljkama što se slikaju gole, a onda se pitaju što ih niko ne doživljava kao umetnice", "Umetnica mora biti obučena na plaži", "Kako ona mene svaki put oduševi, pa čudo jedno" i mnogi drugi.

Instagram screenshot @konstrakta

 

 

Ana Đurović je umetnica koja je bila članica grupe "Mistakemistake" i "Zemlja gruva", svoj najveći uspeh pored pesama koje je napisala i izvela je ostvarila pobedom na pesmi Beovizije i visokoplasiranom petom mestu na muzičkom takmičenju Evrovizija. Ona je ove godine imala zapažen i očekivan nastup na Exit festival koji je predstavljao mešavinu pesama koje je izvodila u grupi "Zemlja gruva" i Konstrakta koji je kombinovan sa elektonskim zvukom i performanskom između pesama.

Instagram screenshot @konstrakta

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading