Gvinet Paltrou

Zlatna proslava: Pedeseta nije nikada bolje izgledala

Autor:

27.09.2022 19:30

Foto:

Foto:

Neobična proslava 50. rođendana Gvinet Paltrou



Poznata glumica Gvinet Paltoru je na neobičan način obeležila sa svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram svoj 50. rođendan. Podelivši sliku na kojoj je prekrivena samo zlatnom bojom, dok je u opisu stavila rođendan koji slavi i zlatne zvezdice sa obe strane. Njena fotografija je izazvala brojne komentare na račun njenog izgleda, čestitajući joj rođendan. Naime, ona je neobičnom objavom povodom proslave jubilarnog 50. rođendana ispunila obećanje koje je dala u jednom intrevjuu, a to je da će nastaviti da pokazuje svoje noge i kada zvanično uđe u šestu deceniju života, što je i učinila.

Instagram screenshot @gwinethpaltrow

 

 

Pročitajte Više ih ne skriva - poznata glumica pozira sa svojim naslednicima

 

Gvinet je neko koje je poznat po tome da vodi računa o svom izgledu, pa bi joj stoga na njenoj vitkoj figuri pozavidele i mlađe devojke. Glumica često praktikuje časove joge, aktivna je i trudi se da svakodnevno vežba, dok vodi računa o ishrani, koju ne retko sama sprema. Osim po njenim upečatljivim ulogama, po kojima je publika prepoznaje, ona je neko ko ruši globalni trend i ustaljen stereotip o "večnoj mladosti", pokazujući svoje telo i kožu bez trunke šminke i upotrebe bilo kakvih filtera. Harizmatična glumica se zalaže za prirodan izgleda, negujući svoju kožu prirodnim preparatima i zdravim načinom života, pa se stoga do sada nije podvrgla nijedno estetskom zahvatu, već stari na prirodan način.

Instagram screenshot @gwinethpaltrow

 

 

Na gore pomenutoj društvenoj mreži često sa svojim pratiocima deli kozmetičke preparate i na koji način ih koristi, kao i vežbe koje radi kako bi ostala u formi i izgledala vitko i zategnuto, baš kao na fotografiji koju je podelila. Ona je nedavno objavila fotografiju sa svojom porodicom, sumirajući utiske tokom letnjeg perioda, na kojima se nalazi sa svojom ćerkom Epl (18) i sinom Mozesom (16), sa svojim roditeljima i suprugom Bredom Falčukom, opisujući različite dođajaje i situacije, rečima zahvalnosti za sve avanture, radosti i osećanja koje su zajedno doživeli tokom leta 2022.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading