Ivana Vuleta

Proslava godišnjice braka: Emotivna poruka i ples koji traje

Autor:

26.09.2022 19:30

Foto:

Foto:

Atletičarka Ivana Vuleta: emotivnom porukom obeležila je godišnjicu braka



Atletičarka Ivana Vuleta: jedna od najuspešnijih sportistkinja, nedavno je na svom Instagram profilu podelila fotografije sa svog venčanja koje se odigralo tačno pre godinu dana. Naime, ona je sa svojim pratiocima podelila nekoliko slika sa dragim ljudima koji su sa srećnim mladencima podelili jedan od njihovih najradosnijih trenutaka. Dok je putem video objave podelila snimak, na kojem su ona i njen suprug u plesnoj sali, učeći i uvežbavajući plesne korake, uz koju je napisala: "Brak je sam po sebi izlazak iz sopstvene zone komfora, pa su ovih par časova plesa, čepanja i blamiranja bili još jedan ispit obostrane tolerancije", sa emotikonom koji plače od smeha, nastavljajući sa rečenicom: "Let's dance some more, love", sa emotikonom srca.

Instagram screenshot @ivanaspanovic

 

 

Pročitajte BAJKOVITO SLAVLJE za šampionku: Pogledajte prve fotografije sa venčanja Ivane Španović

 

Sa druge strane, njen suprug Marko je na svom Instagram profilu podelio njihovu sliku sa venčanja uz opis: "Uvek sam bio fan sprinteva, ali uz tebe sam se zaljubio u maraton. Srećna godišnjica." Ivana je u vezu sa Markom Vuletom uplovila pre dve godine, a par je svoju vezu obelodanio nakon tri meseca tokom zajedničkog putovanja u Varšavu, kada se po Ivaninom osmehu moglo zaključiti da je pronašla čoveka svog života. Iako nije iz sveta atletike, Ivana i Marka vezuju mnoge zajedničke stvari, pa su tako oboje veliki "zavisnici" od teretane i treninga, vodeći računa o svojoj ishrani, oni su odlično upoznati sa i ishranom za treninge kao i suplementima za iste.

Da je prava podrška, to je pokazao i dok je sa Ivanom trenirao kada se ona spremala za velika takmičenja, praveći joj društvo i pružajući joj dodatnu motivaciju. Nakon što su započeli svoju vezu, nedugo zatim su krenuli da žive zajedno uselivši se u Ivaninu kuću na obali Dunava u Novom Sadu. Ivana i Marko su se venčali na Ranču Koncept u Umčarima, nadomak Beograda, koje ima posebno emotivno značenje, jer su se na istom mestu i verili.

Instagram screenshot @ivanaspanovic

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading