Miljana Gavrilović

Prirodna lepota: Pokazala lice bez trunke šminke

Autor:

26.09.2022 18:00

Foto:

Foto:

Izgled Miljane Gavrilović: bez šminke nasmejana i srećna kao malo dete



Izgled Miljane Gavrilović: jedna od najpopularnijih mlađih glumica koja je široj javnosti postala poznata po glavnoj ulozi u domaćoj seriji "Folk", osvojila je gledaoce svojom neposrednošću, harizmom i osmehom. Nedavno je sa svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram objavila sliku na kojoj nema ni grama šminke, sa opisom: "Kad skinem šminku kao da se ponovo rodim". Naime, glumica je neko ko neguje prirodan izgled, koristeći vrlo malo šminke kada profesionalne prilike i događaji to zahtevaju. Uvek nasmejana i raspoložena, ona je neko ko stiže na sve strane.

Instagram screenshot @miljana.gavrlilovic

 

 

Pročitajte Kuvali smo sa Miljanom Gavrilović: Pasta sa zdravim sastojcima koju ćete obožavati

 

Naime, glumica je svojevremeno izjavila da su za njen osmeh zaslužni suprug, ćerka i sin i da sve obaveze koje ima, rešava lako i uz dobru organizaciju. Miljana Gavrilović je 2018. godine rodila naslednicu Fionu, a 2020. godine na svet je donela dečaka Vukadina. Iako su naslednici još uvek mali, glumica se vratila na male ekrane, snimajući, jer kako kaže veliku podršku i pomoć ima od supruga Miloša. "Deca su porasla, pa je sve mnogo lakše, a i ja sam se vratila poslu. Imam  prilično bogat pozorišni raspored, snimila sam i film i seriju. Moram priznati da sam imala dosta sreće sa sinom i ćerkom u njihovom najranijem uzrastu. Lepo su spavali, nisu ih mučili grčevi, nisu plakali dok su im rasli zubići, sve je nekako prošlo bezbolno. Kada je Vukadin malo ojačao počela sam da razmišljam o povratku na scenu. Miloš je informatičar, i pošto ima stalni posao i fiksno radno vreme, uglavnom je zauzet pre podne, dok ja imam obaveze kasnije. Samim tim odlično se dopunjujemo, rekla je Miljana za nagazin Hello.

Poznata glumica kaže da joj povremeno u pomoć priskače majka supruga Miloša, ali da njoj sve obaveze oko kuće i dece ne padaju teško, već uživa da prine o njihovom porodičnom domu. Jer, iako njeni naslednici ne idu u vrtić, ona uz dobru organizaciju sve stiže. I pošto je razlika između dece samo dve godine, oni dosta vremena provode zajedno, igrajući se. Iako, se kako kaže glumica ponekad "slažu kao pas i mačka, uglavnom su u ljubavi".

Boško Karanović

 

 

Glumica je nedavno bila u noćnom provodu sa svojim kolegama sa klase, Jelisavetom Orašanin, Ninom Janković, Ivanom Mihalovićem i drugima, gde su uživali i veselili se uz stare narodne pesme i poznate stihove.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading