Alek Boldvin

Tata po osmi put: rođenje ćerke Kataline

Autor:

26.09.2022 13:50

Foto:

Foto:

Glumac Alek Boldvin: sreća i radost u porodici Boldvin, timu se pridružila još jedna naslednica



Glumac Alek Boldvin i njegova supruga Hilarija dobili su svoje sedmo dete, pa je tako popularni glumac i zavodnik tata osmoro dece. Ćerka Ilaria Katalina Irena Boldvin, rođena je u četvrtak 22.9.2022. godine. Kako prenosi magazin People, par je izjavio da je "veoma zahvalan što je poželeo dobrodošlicu na ovaj svet svojoj naslednici", nastavljajući rečima, "da je isto magično i ispunjeno ljubavlju kao i svaka druga mala osoba sa kojom su bili blagosloveni. Njena braća i sestre Boldvinito su tako uzbuđeni i svi raspravljaju na koga ona najviše liči... Presrećni smo što vam možemo predstaviti bebu Ilariju."

Instagram screenshot @hilariabaldwin

 

 

Pročitajte Slavni glumac na simpatičan način OTKRIO POL ŠESTOG DETETA

 

Supruga Aleka Boldvina je u subotu na svom Instagram nalogu podelila video novorođene ćerke, sa porukom: "Tako smo uzbuđeni da vas upoznamo sa ostvarenjem našeg malog sna." Glumac i Hilarija su takođe roditelji sinova: Eduarda "Edu" Pao Lukas koji ima 23 meseca, Romea Alehandra Davida (4), Leonarda Anhel Čarlsa koji ima pet i po godina i Rafaela Tomasa (7) i ćerki: Marije Lusije Viktorije koja ima 18 meseci, Karmen Gabrijele koja ima osam i po godina. Alek je takođe otac 26-godišnje ćerke Ajrlend Boldvin koju ima iz braka sa bivšom ženom Kim Besindžer

Instagram screenshot @hilariabaldwin

 

 

Magazin People je potvrdio Hilarijinu trudnoću u martu, a ona je nedavno otkrila da će porodica dobiti još jednu devojčicu. Par je svojevremeno pričao o dolasku novog člana i proširenju porodice: "Imamo "somos un buen equipo" ugravirano na našim burmama. Tu rečenicu govorimo jedni drugima sve vreme kod kuće  - da smo dobar tim, rekao je par u eksluzivnoj izjavi. Jedna od najlepših stvari koje su moja deca doživela sa velikom porodicom je osećaj kako srce može da raste sa svakim novim dolaskom brata i sestre. Naš kapacitet da volimo nastavlja da se širi i jedva čekamo da ove jeseni zagrlimo našeg novog mališana."

Tokom leta, tačnije u junu, supruga Aleka Boldvina, je na Instagramu podelila sliku sa svojim suprugom koii kleči ispred nje proslavljajući deset godina braka. Na fotografiji Hilarija stoji ispred njega, držeći ga jednom rukom za bradu, dok ćerku Karmen drži na svom kuku. Sa rečima: "10 godina prepunih toliko beba, smeha, suza, frustracija, strasti, straha i radosti... i svega što između toga naš život donosi. Srećna godišnjica Alek", napisala je svojevremeno Hilarija.

 

Instagram screenshot @hilariabaldwin

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading