Severina Vučković

Nakon svega osmeh na licu: Pevačica sa novom igračkom u sajber izdanju

Autor:

25.09.2022 13:50

Foto:

Foto:

Izgled Severine Vučković: nasmejana i razigrana u studiju sa svetlećim naočarima



Izgled Severine Vučković: hrvatska pop pevačica je nedavno na svom Instagram profilu objavila video u kojem u opuštenoj i ležernoj odevnoj kombinaciji ulazi u studio gde sa svojim saradnicima priprema nove pesme. Nasmejana i vidno raspoložena, nakon ulaska u studio, poznata pevačica je stavila velike, crne naočare i krenula da djuska, imitirajući pokrete čuvenog američkog pevača Majkl Džeksona. Međutim, kada se okrenula u džepu je imala mali uređaj, nakon čega su naočare krenule da svetle, a ona je nastavila da igra u ritmu. Što je kod njenog saradnika Filipa Miletića, izazvalo osmeh.

Instagram screenshot @severina

 

 

Pročitajte Kakva moćna poruka: Kako je reagovala kada je čula da se njeni bivši druže

 

Naime, Severina je nedavno na svom profilu objavila fotografiju na kojoj se vidi da zanosna splićanka vežba, kako bi svoju figuru održala vitkom i zategnutom, jer se kako je svojevremeno izjavila, malo ugojila, pa su vežbe odličan metod kako bi se vratila u formu. Iako je Severina ne tako davno imala porodičnih problema sa sestrom, koji je eskalirao u pravu svađu, dovodeći do fizičkog obračuna, posle kojeg je usledilo i javljanje od strane njenog nekadašnjeg izabranika Milana Popovića, pevačica je pokazala izuzetnu snagu i energiju koju ima. Foksirajući se na stvaranje novih pesama i hitova koje će predstaviti svojoj publici.

Instagram screenshot @severina

 

 

Poznata pevačica je tokom leta vredno radila na nastupima širom regiona i rodne Hrvatske, na kojima je publika u glas pevala sa njom sve poznate stihove, uživajući u muzici i energiji koja je vladala na svakom od nastupa. Osim neverovatnih i više nego posećenih nastupa, poznata pevačica je svoje pratioce na gore pomenutoj mreži obradovala svojim stajlingom koji je bio više nego maštovit i neobičan, trudeći se da uvek bude drugačija. Usled turbulentnog porodičnog perioda, ona je svoju snagu i osmeh našla u sinu Aleksandru, sa kojim je pre nekoliko dana uživala u projekciji filma "Ljeto kad sam naučila letjeti".

Instagram screenshot @severina

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading