Ana Ivanović

Uputila emotivnu poruku bivšem kolegi

Autor:

24.09.2022 16:30

Foto:

Foto:

Bivša teniserka Ana Ivanović: posebnom porukom se zahvalila bivšem kolegi na doprinosu i tragu koji je ostavio u svetskom tenisu



Bivša teniserka Ana Ivanović: jedna od najboljih teniserki sveta, nedavno je obradovala sve pripadnice lepšeg pola, kada je nakon uloženog truda i rada, objavila da će od sada svakoj ženi biti dostupna nega za kožu lica i beauty rutina koju i ona sama koristi. Predstavljanje kozmetičke linije prošlo je na najvišem nivou, a osmeh na Aninom licu prilikom predstavljanja svoje linije i brenda govori više od reči. Poznata kao neko ko je od svojih početaka, iako jako mlada, važila za nekog ko neguje prirodan izgled, koristeći izuzetno jako malo šminke, tako je ostalo do današnjih dana.

Instagram screenshot @anaivanovic

 

 

Pročitajte Kako će na ovo reagovati Bastijan: U društvu slavnog zavodnika

 

I nakon prestanka i povlačenja iz profesionalnog sporta i karijere, pre šest godina, nekadašnja teniserka koja je bila broj 1. ostala je dosledna navikama koje je oduvek imala. Vežba i hrani se zdravo, u savršenoj je fizičkoj formi, a tenis igra rekreativno, kada ponekada pusti svog supruga Bastijana Švanštajgera da osvoji koji bod. Ona se nedavno na svom Instagram profilu emotivnom porukom oprostila od svog nekadašnjeg kolege i saigrača sa kojim je delila teren. Naime, kako je u Londonskoj areni, na Lejver kupu, održan egzibicioni meč u kojem je slavni švajcarski teniser igrao zajedno sa jednim od svojih najvećih rivala Rafaelom Nadalom, koji je ujedno predstavljao krunu završetka njegove profesionalne karijere, Ana je tom prilikom podelila nekoliko fotografija uz reči zahvalnosti što je imala priliku da sa njime deli teniski teren:

"Prava teniska legenda. Hvala ti Rodžere za sve što si dao svetu tenisa. Uvek ste bili i bićete uzor i inspiracija mnogima - i na atletskom i na ličnom nivou. Čestitam Vam na izuzetnoj karijeri i želim samo najbolje za Vas u budućnosti."

Instagram screenshot @anaivanovic

 

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading