Rada Radenović

Nekada smo je gledali na TV ekranima: Gde je danas jedno od najlepših TV lica

Autor: Gloria.rs

21.09.2022 20:30

Foto: Luka Šarac

Foto: Luka Šarac

Voditeljka Rada Radenović: lepota, osmeh i harizma koje su osvojile publiku ne jenjavaju sa godinamaVoditeljka Rada Radenović: nekada jedna od najpopularnijih i najlepših voditeljki koja je bila zaštitno lice televizije "Pink", oduševljavala je gledaoce svojim izgledom, ali i prirodnošću ispred malih ekrana. Rada je tokom svoje višegodišnje televizijske karijere vodila brojne emisije zabavnog karaktera, kao to su: "City club", "Vi pitate", pa sve do rijaliti programa "Zadruga", kao i njene emisije "Rada sam" koju je vodila sve do 2018. godine, nakon čega se povukla sa malih ekrana. Zbog svoje prirodne lepote, ali i promene imidža koja je u jednom periodu njene karijere usledila, kada je poznata voditeljka odlučila da se ošiša na kratko, dobila je nadimak "srpska Hale Beri".

Instagram screenshot @radmilaradenovic79

 

 

Pročitajte Njegov otac je misteriozni Crnogorac: Upoznajte malog Petra, sina Rade Radenović! Kažu da je isti mama

 

Njen osmeh, lepota, ali i stas nisu nikoga ostavljali ravnodušnim, a njen izgled je često u javnosti izazivao komentare, povodom kojih je ona jednom prilikom izjavila: "Ne volim da nosim brushalter. Samo kada to moram, a tokom leta obožavam da odem na Adu Bojanu gde mogu da se kupam totalno gola, jer se tako osećam najpriprodnije moguće." Zbog svojih izvajanih oblina i bujnog poprsja, ona je svojim drugaricama svojevremeno, početkom 2000-ih kada su plastične operacije bile u jeku svoje ekspanzije i popularnosti, vodile poznatu voditeljku od jednog do drugog plastičnog hirurga, kao primer kakve grudi bi želele da im urade. Povodom toga, Rada je svojevremeno izjavila: "Šetale su me od jednog do drugog plastičnog hirurga i tražile da im naprave poput mojih. To je na početku dvehiljaditih bilo ludilo, a doktori bi obično "padali u nesvest" kada bi u ordinaciji ugledali prijateljicu i mene. Ona koja želi da ima identične i mene koja služim kao model po njihovim rečima za savršenstvo."

Instagram screenshot @radmilaradenovic79

 

 

Lepotica koja i dan danas neguje lepotu, po kojoj je ostala upamćena sa malih ekrana, pre 15 godina je imala hrabrosti da se slika za muški magazin "Plejboj", nakon čega su je mediji pitali zbog čega se odlučila na taj potez i zašto se obnažila, na šta je Rada izjavila da se nije obnažila, već da je uradila erotske fotografije. Nekoliko godina kasnije rekla je da više nikada ne bi imala hrabrosti da se slika naga. Nastavljajući sa rečima da je estetska hirurgija uzela previše maha i da svako može da kupi izgled kakav želi, pa stoga tu odluku podržava u korektivne, ali ne i u dekorativne svrhe. 

Nakon odlaska sa malih ekrana, voditeljka se posvetila mirnom, porodičnom životu u kojoj glavnu ulogu ima njen sin Petar (11), kojeg je dobila iz veze sa  Dejanom Milićem, kao i deca njene sestre Milice i brata. Iako je ušla u petu deceniju života, Rada izgleda mladoliko, vitko i sa lepotom koja ne jenjava.

Instagram screenshot @radmilaradenovic79

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading