Ivana Stamenković Sindi

Kakva majka takva ćerka: Imala je od koga da nasledi lepotu

Autor:

21.09.2022 14:30

Foto:

Foto:

Izgled Ivane Stamenković Sindi: predstavila ćerku Petru koja je izrasla u pravu lepoticu



Izgled Ivane Stamenković Sindi: pevačica koja je široj javnosti postala poznata tokom 90-ih kada je bila jedna od članica popularne muzičke grupe "Models" koje su imale nekoliko zapaženih albuma i hitova, kao što su: "Šef stanice", "Noć je vedra nad Srbijom", "Kolo", "Pare, pare, pare", svojim izgledom i oskudnim odevanjem privlačile su pažnju i poglede gde god se pojave. Ivana je od svog pojavljivanja zbog svoje lepote imala onaj  "X faktor" u sebi, pa su u muzičkoj karijeri snašla vrlo brzo, s' obzirom da se prethodno bavila manekenstvom od svoje šesnaeste godine. Ona je bila članica postave grupe Models u kojoj su u isto vreme bile i Sandra Meljinčenko i Ivana Berendika, ali je upravo Ivana bila ta koja je u ovoj grupi ostala do njenog samog kraja 2008. godine, kada se grupa i razišla.

Instagram screenshot @sindi_models

 

 

Pročitajte Đakuzi u spavaćoj sobi kao vrhunac hedonizma: Zavirite u ekstravagntni stan Ivane Stamenković Sindi

 

Ona iz kratkog braka sa svojim tada dugogodišnjoim izabranikom Nikolom Pavlovićem ima ćerku Petru, koja je danas izrasla u pravu lepoticu. Ona je nedavno na svom Instgram profilu podelila sliku njene ćerke sa opisom "Moja lepotica", na kojoj se vidi da je mlada Petra nasledila stas i lepotu od majke. Nakon perioda razdvojenosti koji je usledio nakon što se razvela od svog bivšeg supruga, optuživši ga za fizičko nasilje, nekadašnji parteneri su izmirili svoje nesuglasice i sada su u dobrim odnosima. Prilikom sudskog postupka, usled optužbi od strane Ivane, sud je starateljstvo nad Petrom dodelio ocu, pa je tako poznata manekenka i pevačica odlučila da popravi odnose sa bivšim partnerom zarad dobrobita njihove kćerke.

Instagram screenshot @sindi_models

 

 

Od svog ranog detinjstva krenula je da se bavi modelingom, pa je tako nakon muzičke karijere i učešća u rijaliti programu "Veliki brat", odlučila da se posveti svojoj dizajnerskoj karijeri, jer kako je Ivana svojevremeno izjavila uvek je bila povezana sa modom na ovaj ili onaj način, da li dok je bila manekenka noseći modele, na sceni noseći različite odevne komade ili kada se jednom prilkom tokom njenog učešća u pomenitom rijaliti programu oprobala kao dizajner noseći komade koje je sama kreirala.

Poznata lepotica je danas srećno zaljubljena, uživajući u emotivnoj vezi sa svojim izabranikom, ispunjena je i srećna i planira da se posveti dizajnu kao jednoj od svojih velikih ljubavi i nečemu što ju je oduvek privlačilo.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading