Đorđe Đoković

Danas je srećno oženjen: Ona je nekada bila njegova najveća ljubav

Autor:

18.09.2022 13:30

Foto:

Foto:

Bivša devojka Đorđa Đokovića: mladu studentkinju Tijanu je voleo šest godina



Bivša devojka Đorđa Đokovića: najmlađi brat jednog od najboljih tenisera sveta Novaka Đokovića, svojim privatnim životom intrigira javnost. Iako je posle nešto više od godinu dana zabavljanja svoju ljubav sa voditeljkom Saškom Veselinov krunisao brakom, on je pre toga bio u dugogodišnjoj vezi sa mladom studentkinjom Tijanom Ralić, sa kojom je provodio svaki slobodan trenutak, pošto je ona studirala u Milanu, a on je zbog poslovnih obaveza bio u Beogradu.

Instagram screenshot @tijanaaar

 

 

Pročitajte Nole lumpovao i čašćavao trubače: Najzanimljiviji detalji s venčanja najmlađeg Đokovićevog brata

 

Naime, najmlađi Đoković je tada svojoj devojci, Tijani Ralić priređivao različita iznenađenja, iako je mladi par u prvi mah krio svoju vezu. Kada su odlučili da je obelodane, ne retko su svoju ljubav delili sa svojim pratiocima na društvenim mrežama, pa su tako njihovi pratioci mogli da vide zajednička putovanja, iznenađenja koje joj je mladi Đorđe priređivao, a ne retko je bila i gost na tribinama kada je Novak igrao turnire, bodreći ga. Iako mladi, oni su jako dugo bili u jednoj skladnoj i ozbiljnoj vezi, kojoj su mnogi predviđali veridbu, koja se nije dogodila. 

Kako je mlada Tijana jednom prilikom, nakon završetka njihove veze, odgovarajući na pitanja na Instagramu, izjavila, da joj je bilo užasno teško da okonča vezu koja je trajala skoro šest godina, jer se nadala da će se nešto promeniti. Ali, da kada "prerasteš osobu i odnos uopšte, ne vredi nadati se da će biti bolje, tako da preseci odmah. Svako čekanje samo otežava i tebi, a i osobi sa kojom si u vezi." Par je stavio tačku na svoju vezu pre tri godine, tačnije 2019. godine, a ona je na gorepomenutoj mreži nakon završetka te godine, u jednoj objavi napisala, da je tokom protekle godine sazrela, donela neke dobre, a neke loše odluke. Upoznala divne ljude, putovala, poslušala svoj savet i okrenula novi list. Naučila ko je pravi prijatelj i da je je sve nezaboravne trenutke koje je proživela sačuvala za sebe. Naučila da je privatnost sve, ali zaista sve, kako je tom prilikom napisala Tijana.

Instagram screenshot @tijanaaar

 

 

Ove godine, njen bivši izabranik Đorđe Đoković se oženio svojom vernicom Saškom Veselinov, nakon veridbe na Kalemegdanu koja je upriličena par dana pre svadbene ceremonije. Poznati par od samog početka zabavljanja praktično živi zajedno, a sudbonosno "da" su izgovorili u Crkvi Svetog Marka u Beogradu, dok je građansko venčanje upriličeno na obali Crnogorskog primorja na žurci koja je trajala do ranih jutarnjih sati kojem su prisustvovale mnoge poznate ličnosti, kao što su: Željko Samardžić, Aleksandra Prijović, Milica Pavlović, Saša Kovačević, Seregej Ćetković.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading