Nina Seničar

Ne silazi sa njega: Otkrila tajnu vitke linije

Autor:

14.09.2022 15:00

Foto:

Foto:

Izgled Nine Seničar: rekreacija u toplim danima vožnjom kroz Los Anđeles



Izgled Nine Seničar: poznata manekenka i glumica koja godinama živi i radi u Los Anđelesu, obradovala je svoje pratioce objavom da se protiv gužve u Los Anđelesu bori tako što vozi bicikl, koji ima više pozitivnih i dobrih strana, koje se ogledaju u očuvanju životne sredine, jer nema izduvnih gasova automobila, svuda se stiže i ne čeka se u dugačkim kolonama, a odlično je za održavanje vitke linije i zategnitost nogu. S obzirom da poznato TV lice važi za jednu od dama koje vode računa o svom izgledu koji je uvek besprekoran, otkrila je tajnu svojih izvajanih nogu.

Instagram screenshot @ninasenicar

 

 

Pročitajte Prve fotografije glamuroznog venčanja Nine Seničar: Venčanica je kao iz bajke, a zbog detalja na bidermajeru zvanice plakale

 

Nina Seničar je od malih nogu volela umetnost, ali i sport, pa se pored glume oprobala u jahanju u kojem je imala uspeha, pa je tako stekla titulu državnog šampiona u preponskom jahanju, nakon čega se pridružila nacionalnom timu. Poznata manekenka je dobila priliku da studira na prestižnom Univerzitetu Bokoni u Milanu. Magistrirala je međunarodnu ekonomiju i menadžment u umetnosti, kulturi, medijima i zabavi. Nakon čega se preselila u SAD kako bi gradila svoju glumačku karijeru, što je urodilo plodom, jer se poznata novosađanka pojavila u nekoliko holivudskih filmova, kao što su: "Leptir" i "Podivljali", kao i u brojnim italijanskim filmovima i serijama.

Instagram screenshot @ninasenicar

 

 

Lepa glumica je leto prvodila sa svojim suprugom, američkim glumcem Džejem Elisom sa kojim ima ćerkicu Noru Grejs (3), sa kojim je nakon sedam godina veze ovog leta izgovorila sudbonosno "da" u jednom prelepom italijsnkom ambijentu, okružena porodicom i najbližim prijateljima. Nakon čega je došla u Beograd kako bi prisustvovala 40. rođendanu svog kuma i najboljeg prijatelja Milana Blagojevića koji je okupio mnoge poznate domaće i svetske ličnosti na svojoj rođendanskoj proslavi u Beogradu, među kojima su bile i Seka Aleksić i brazilski top-model Alessandra Ambrosio.

Instagram screenshot @ninasenicar

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading