Đorđe i Saška Đoković

Drugo venčanje na obali mora: Žurka trajala do ranih jutarnjih sati

Autor:

13.09.2022 17:15

Foto:

Foto:

Venčanje Dorđa Đokovića i Saške Veselinov: mladenci su se veselili sa porodicom i prijateljima uz zvuke poznatih hitova



Venčanje Đorđa Đokovića i Saške Veselinov: nakon što su 12.9.2022. godine izgovorili sudbonosno "da" u Crkvi Svetog Marka u Beogradu u prisustvu porodice i kumova, mladenci su nastavili svadbeno veselje u Crnoj Gori, okupani sunčevim zracima u zagrljaju plavog Jadrana. Mlada je za ovu priliku ponela dve haljine, prvu je nosila prilikom sklapanja građanskog venčanja koje je upriličeno na obali mora, romantičnog kroja, puder roze boje sa detaljima i radom od čipke i tila, dok je za prvi ples i žurku imala dugu, belu haljinu koja je isticala njenu figuru, koja je imala jedan rukav i veliki beli cvet sa leve strane haljine.

Instagram screenshot @saskaveselinov

 

 

Pročitajte Dvostruko slavlje u domu Đokovića: Dijana i Srđan postaju baka i deka po treći put

 

Mlada je do oltara došla bosa, gde ju je čekao njen suprug Đorđe Đoković, koji se za ovu priliku, za razliku od jučerašnjeg klasičnog, teget odela, odlučio za krem odelo, nasmejan ispred venca od svetlo rozih i krem ruža koje su ukrašavale mesto venčanja. Bidermajer je bio sačinjen od istih ruža kao i dekoracija, a njega je uhvatila jedna od Saškinih drugarica. Pored porodice i prijatelja, svadbi su prisustvovale i brojne poznate ličnosti, među kojima je bio i pevač Željko Samardžić, Sergej Ćetković dok su za muziku i dobro raspoloženje bili zaduženi Saša Kovačević i Aleksandra Prijović.

Instagram screenshot @saskaveselinov

 

 

Đorđe Đoković i Saška Veselinov, od sada Đoković, jer je uzela suprugovo prezime, pre nekoliko dana ozvaničili su svoju vezu veridbom na Kalemegdanu, mestu koje za njih dvoje ima poseban značaj jer su se baš tu prvi put poljubili, a istom prilikom su podelili sa svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram da čekaju prinovu. Par je od početka svoje veze krenuo da živi zajedno, a nakon samo 20 dana, otišli su na zajedničko letovanje, nakon kojeg je Đorđe rekao svojoj izabranici da bi voleo da se nakon letovanja vraćaju u istu kuću i da im jedna destinacija bude dom.

Instagram screenshot @saskaveselinov

 

Instagram screenshot @saskaveselinov

 

Instagram screenshot @saskaveselinov

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading