Dorđe i Saška Đoković

Nole lumpovao i čašćavao trubače: Najzanimljiviji detalji s venčanja najmlađeg Đokovićevog brata

Autor:

12.09.2022 15:40

Foto:

Foto:

Venčanje Đorđa i Saške Veselinov: u krugu prijateljia i porodice proslavili najradosniji dan



VenčanjeĐorđa Đokovića i Saške Veselinov: ljubav između modela i mlade influenserke i Đorđa rodila se spontano i jednostavno. Nakon svega nekoliko dana zabavljanja, mladi par je otišao na zajedničko letovanje, a Đorđe je nakon povratka sa istog iznenadio svoju tada devojku sa rečenicom da bi voleo da im jedna destinacija bude dom i da se nakon putovanja vraćaju istoj kući, pa su tako ubrzo krenuli da žive zajedno. Krenuli su da žive zajedno na jedan suptilan način, jer kako je Saška jednom prillikom izjavila, on spremi torbu i dođe na par dana kod nje u stan i tako u krug. Pa, samim tim oni od početka svoje veze pratktično žive zajedno, kako je poznata influenserka izjavila.

Ata Images

 

 

Pročitajte Pogledajte te stajlinge: Jelena i Novak Đoković sa decom na venčanju Đorđa i Saške, Tarina haljinica će vas oduševiti

 

Nastavljajući da se dobro slažu i da uživaju u zajedničkom životu. Nedavno je Đorđe svoju izabranicu verio na Kalemegdanu, mestu koje ima posebno značenje za njih dvoje, jer su se na tom mestu prvi put poljubili. Mladi par je otkrio da je na putu prinova, a oni su danas, 12.09.2022. godine izgovorili sudbonosno "da" u Crkvi Svetog Marka na Bulevaru Kralja Aleksandar u Beogradu u prisustvu svoje porodice i kumova. Svadbenoj ceremoiniji su prisustvovali i mladoženjin brat Novak sa suprugom Jelenom i naslednicima Stefanom i Tarom, koji je i ovog puta pobrao simpatije godstiju, zabavljajući ostalu decu, prilikom slikanja.

Ata Images

 

 

Mlada je nosila preplepu venčanicu boje šampanjca A-kroja, bez bretela i otvorenog torzoa, sa jednostavnim belim, dugačkim velom, koja je isticala njenu figuru, dok se mladoženja odlučio za klasično teget odelo i belu košulju. Mladenci nisu skidali osmeh sa lica dok je trajao crkveni obred venčanja, ali i kada su im porodica i najbliži čestitali. Mlada influenserka je uzela muževljevo prezime, a njen svekar i svekrva su tokom venčanja imali osmeh na licu, šapućući nešto jednom drugom na uvo. Cela porodica Đoković je srećna zbog radosnih vesti i proslave, kao i dolaska trećeg unučeta.

Ata Images

 

Ata Images

 

Ata Images

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading