Branka Nevistić

Nekada smo je gledali na TV ekranima: Gde je nestala poznata voditeljka

Autor:

06.09.2022 14:30

Foto: Instagram screenshot @corallo_verde

Foto: Instagram screenshot @corallo_verde

Izgled Branke Nevistić: lepotica za koju je vreme stalo



Izgled Branke Nevistić: poznata voditeljka uživa u braku sa poznatim biznismenom Branislavom Grujićem provodeći vreme na putovanjima. Nekada jedno od omiljenih TV lica koje je svojom elokventnošću, damskim držanjem, harizmom i lepotom osvojila publiku, skoro jednu deceniju javnost nema priliku da je vidi na malim ekranima ni u jednom formatu. Iako je više ne krase svetla reflektora i kamere, ona je neko ko je vrlo aktivan na društvenoj mreži Instgaram, pa tako sa svojim pratiocima neretko deli deliće svojih putovanja i kako izgleda njen bračni život nakon što je napustila karijeru televizijske vodteljke.

Instagram screenshot @corallo_verde

 

 

Pročitajte Oaza luksuza i sreće: Zavirite u bajkoviti dom Branke Nevistić i Branislava Grujića u kom ljubav caruje 

 

Naime, poznata voditeljka je pre braka bila u vezi sa svojim današnjim suprugom, nakon čega su svoju vezu krunisali brakom pre sedam godina na intimnoj svadbenoj ceremoniji, koja je upriličena u Veneciji, jer su tu zemlju zajedno nekoliko puta posetili. Branki je to bio prvi brak, dok je Branislav pre toga iza sebe imao dva braka. Lepa voditeljka je pre braka sa poznatim biznismenom bila u emotivnoj vezi sa bivšim košarkašem, Momčilom Lavrnićem,sa kojim je 2001. godina dobila sina Luku. Njen sadašnji partner iz prethodnog braka, takođe ima sina. Brankin suprug je predsednik jedne građevinske firme iz Ženeve, koja posluje širom Evrope, kao i u Srbiji. 

Instagram screenshot @corallo_verde

 

 

Iako se već godinama ne bavi javnim poslom, ona je vrlo aktivna na društvenim mrežama, na kojima deli fotografije sa svojim prijateljicama, sa kojim se i dalje druži, kao što su voditeljka Jovana Joksimović i pevačica Lepa Brena. Na kojima njeni pratioci mogu da vide da kada je Brankin izgled u pitanju kao da je vreme stalo. Njena lepota ne jenjava, kao i da uživa u braku i ljubavi sa svojim suprugom. Prilikom jednog intervjua za magazin Story, nakon godinu dana zabavljanja, Branka je za svog supruga rekla: "Branislav je sreća života moga, moj princ na belom konju, muškarac kojeg sam oduvek sanjala, ljubav mog života i čovek s kojim želim da ostarim", nastavljajući da je u njihovom odnosu i zajedničkom životu on zaista pravi muškarac.

Branka je svoju profesionalnu karijeru započela 1995. godine na BK televiziji, nakon čega prelazi na RTS gde vodi Dnevnik 2. Početkom 2000-ih, tačnije 2005. godine prelazi u producentsku kuću "Adrenalin", gde vodi kviz "Piramida", nakon čega je menjala televizijske kuće, da bi se 2014. godine vratila u produkcijsku kuću "Adrenalin".

Instagram screenshot @corallo_verde

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading