Adriana Lima

Zenica oka mog: porodila se Adriana Lima

Autor:

06.09.2022 12:30

Foto:

Foto:

Porodila se Adriana Lima: dolazak naslednika i značaj njegovog neobičnog imena



Porodila se Adriana Lima: lepoj manekenki ovo je treća trudnoća, a sina je dobila sa filmskim producentom Andreeom Lemarsom. Poznati super model se porodila 29. avgusta u prepodnevnim časovima u bolnici u Santa Moniki. Kako prenosi magazin "Pipl", "beba ima oči i usne na mamu", a oni su sada u svom domu i oboje su dobru. Brazilska manekenka je početkom godine, tačnije u februaru putem društvene mreže TikTok otkrila da je u blagoslovenom stanju, a  ubrzo nakon toga je otkrila i pol bebe. Na svom Instagram profilu je pored dirljive fotografije naslednika, napisala poruku otkrivajući ime i objašnjavajući poreklo i značenje rečima: "Sajan (Cyan) je boja između zelene i plave na vidljivom spektru svetlosti. Sajan je boja voda Bora Bore i Maldiva, mesta na našoj porodičnoj listi. Sajan je sada naša omiljena boja… boja očiju našeg dečaka. Dobro došao u naš svet, Sajane Lima Lemars". Osim opisa imena koje su izabrali za svog naslednika, Adriana je dala saopštenje putem gore pomenute društevene mreže, da su ona i njen izabranik počastvovani i oduševljeni divnim željama i pozitivnim porukama koje su dobili od familije i prijatelja. Ali, da usled hranjenja i menjanja pelena, ne može da stigne da odgovori svakom ponasob. Poruku je završila sa zahvaljivanjem i poslala je ljubav za sve.

Instagram screenshot @adrianalima

 

 

 

Pročitajte Lepota je pala u drugi plan: Adriana Lima otkriva zbog čega je promenila prioritete

 

Jedna od najpoznatijih svetskih manekenki i top-modela, svoju profesionalnu karijeru je započela u rodnom Brazilu, kada je sa samo 15 godina pobedila una takmičenju "Ford" modne agencije, koje joj je bilo odskočna daska,nakon čega se preselila u Njujork, gde je potpisala ugovor sa modnom agencijom "Elite". Od tada njena karijera kreće da napreduje u profesionalnom pogledu, pa je tako radila revije vodećih svetskih brendova, kao što su: Prada, Gucci, Versace, Vera Vang, Chanel, Valentino i drugi. Počela je intenzivno da gradi svoju karijeru kada je potpisala ugovor sa kozmetičkom kućom "Maybelline", pojavljujući se na naslovnim stranama prestižnih modnih časopisa, kao što su: Haraper's Bazaar, ELLE, GQ koji je sa poznatom manekenkom na naslovnici 2006. godine bio najprodavaniji broj magazina te godine.

Međutim, Andrijana je svakako široj javnosti postala poznata kao jedan od Viktorijinih anđela. Prvi put se na Victoria's Secret reviji pojavila davne 1999. godine, dok je njena revija četiri godine kasnije, 2003. godine, kada je otvorila VS šou bila najpoznatija. Ona je zaštitno lice globalnog kozmetičkog brenda "Maybelline", jedna od 5 najplaćenijih manekenki sveta, a takođe sa ponosom nosi titulu jedne od najlepših žena sveta. Pored modelinga i uspešne manekenske karijere, ona učestvuje u humanitarnoj organizaciji "Caminhos da Luz" u njenom rodnom gradu koja pomože izgradnju kuća siromašnim porodicama i snadbeva decu garderobom. 

Kada je njen privatni život u pitanju, mediji su je dovodili u vezu sa mnogim poznatim umetnicima i sportistima, kao što je muzičar Leni Kravic i bejzbol igračem Dejvidom Džeterom. Ali, lepa brazilka je svoje srce poklonila srpskom košarkašu Marku Jariću sa kojim se venčala na Dan zaljubljenih 2009. godine. Poznati par je svoju ljubav krunisao dvema ćerkama Valentinom (12) i Sijenom (9). Nakon njihovog razvoda, brazilska lepotica je bila u vezi sa turskim piscem Metinom Harom, nakon čega je otpočela svoju romansu sa filmskim producentom Andreeom Lemarsom, pre više od godinu dana kada je javnost saznala za njihovu vezu.

Instagram screenshot @adrianalima

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading