Gvinet Paltrou

Više ih ne skriva: poznata glumica pozira sa svojim naslednicima

Autor:

05.09.2022 19:00

Foto:

Foto:

Deca Gvinet Paltrou: zajedničke porodične fotografije pune zagraljaja i osmeha



Deca Gvinet Paltrou: poznata američka glumica, koja je široj javnosti poznata po filmovima "Zaljubljeni Šekspir", "Talentovani gospodin Ripli", "Ajronmen", "Osvetnici", "Spajdermen" i mnogim drugim, poznata je kao neko ko svoj porodični život ne deli na društvenim mrežama, pa tako njeni pratioci retko kad imaju priliku da vide Gvinet sa svojom ćerkom ili sinom. Glumica je prilikom jedne objave gde je na fotografiji sa nasledncom Epl, izjavila da je srećna i ponosna na nju, da je izrasla u jednu duhovitu i odgovornu mladu damu i da je srećna što je baš ona njena majka. Dok su komentari ispod slika bili da glumica i njena ćerka neverovatno liče, kao da su bliznakinje.

Instagram screenshot @gwinethpaltrow

 

 

Pročitajte Ista majka: Gvinet Paltrou pokazala 16-godišnju ćerku

 

Iako je odavno ušla u petu deceniju, na njenom izgledu bi joj pozavidele i daleko mlađe devojke. Poznato je da glumica vodi računa o svojoj ishrani, trudi se da vežba svakodnevno, ali ono što je primetno, a to je da ruši stereotipe kada je mladalački izgled u pitanju, jer se do sada nije podvrgla nijednom estetskom zahvatu, već stari na prirodan način. Često sa svojim pratiocima deli recepte i obroke koje sama priprema, kao i kozmetičke preparate koje koristi za negu kože.

Instagram screenshot @gwinethpaltrow

 

 

Kako se bliži kraj leta, ona je sa svojim pratiocima podelila set fotografija koje opisuju proteklih par letnjih meseci, na kojima se nalazi sa svojom decom ćerkom Epl (18) i sinom Mozesom (16) iz braka sa engleskim kantautorom Krisom Martinom, sa svojim roditeljima i sadašnjim suprugom Bredom Falčukom (51), uživajući u čarima leta. 

Instagram screenshot @gwinethpaltrow

 

 

Naime, glumica je izgledala šik u dugoj, svetloplavoj Monique Lhuillier haljini čija cena iznosi 4.500 funti. Haljina kroja srcastog topa, koja ima otvoren torzo, inspirisana je Getsbijem za jesenju kolekciju 2022. godine. Njeni pratioci su se oduševili kada su na glumičinim fotografijama videli slike porodice na okupu i neverovatnu sličnost koju ima sa svojom ćerkom Epl, koja je od majke nasledila lepotu. Na slikama deli trenutke i sa svojom majkom, slavnom glumicom Blajt Dener (79), večeru sa prijateljima, stisak ruke u prostranom vrtu sa svojim suprugom Bred Falčukom, objedinjujući sve fotografije tekstom: " Leto 2022. sve si doneo ne štedeći. Ushićenja, avanturu, tranziciju, radost i slomljeno srce. Hvala vam na vašim podsetnicima, vezama i osećanjima."

Ovog meseca poznata glumica puni 50 godina, a nedavno je izjavila da će nastaviti da pokazuje svoje noge i nakon proslave ulaska u šestu deceniju života.

Instagram screenshot @gwinethpaltrow

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading