Anja Mit

To je moja muškarčina : Glumica ponosno pokazala svog izabranika

Autor:

05.09.2022 15:50

Foto:

Foto:

Venčanje Ane Mit: nasmejani i raspoloženi mladenicu uz note prvog plesa



Venčanje Anje Mit: poznata glumica je tokom vikenda koji je iza nas izgovorila sudbonosno "da" u crki Svete Trojice svom izabraniku, pilotu Ognjenu Nesiću, nakon čega su svadbeno veselje nastavili u jednom prestoničkom restoranu na jezeru Ada Ciganlija. Mlada je jednom prilikom izjavila da će za najradosniji dan imati tri venčanice, koje je izabrala iz salona svoje prijateljice Merime, koja je zadužena za to da ona izgleda i da se oseća kao prava princeza tog dana, kao što je i bilo. Mlada je za prvi model haljine imala dugačku belu haljinu, na bretele, sa dubokim izrezom, koja je bila posuta sitnim kristalčićima. 

Ata Images

 

 

Pročitajte KAKAV FRAJER: Ljubav se više ne krije, Anja Mit pokazala ko joj je dečko! Toliko ZGODAN da ga svaka želi

 

Svadbenom veselju pored rodbine i prijateljia, prisustvovao je veliki broj kolega, kao što su: Sanja Marinković, Nela Mihailović, Bojana Ordinačev, Ivana Dudić, Dušan Kaličanin, Danijela i Stefan Buzurović i mnogi drugi. Mladenci su za prvi ples odabrali neobičnu numeru, pesmu bržeg ritme od pevačice Sare Jo "Muškarčina". Nakon ulaska u restoran, mladence je pratila i svadbena torta na četiri sprata koja je na poslednjem spratu imala inicijale mladenačkih imena. 

Ata Images

 

 

Anja je svojevremeno izjavila da ju je Ognjen odmah osvojio i da je uz njega mnogo srećna. Da uživaju zajedno, a da je razlog što ne deli zajedničke fotografije na društvenim mrežama, taj jer njen izabranik nije deo javne scene i želi da svoju privatnost zadrže za sebe. Poznata glumica je diplomirala na Akademiji umetnosti u Beogradu u klasi profesorke Olivere Viktorović. Široj javnosti je postala poznata po ulogama u domaćim televizijskim serijama: "Istine i laži", "Senke nad Balkanom", "Kolo sreće" i drugim, pa je pored televizijskog angažmana, zastupljena i u pozorištu Boško Buha. Od pre nekoliko meseci je počela da vodi emisuju "Una, due, tre" na TV kanalu Una.

Ata Images

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (1)

Loading
Rade

05.09.2022 20:36

Nemoj da nosiš štikle kad si sa njim 😂🤣😇