Tijana Čurović

Ljubav kao lek: Snažna poruka glumice svom ocu

Autor:

03.09.2022 13:00

Foto:

Foto:

Glumica Tijana Čurović: o lepim, ali i tužnim životnim trenucima



Glumica Tijana Čurović: koja svoje pratioce na svom Instgaram profilu obaveštava o svojim aktivnostima, deleći sve lepe trenutke koje su se desili u proteklom periodu. Od pomirenja nakon sedam godina sa suprugom Slavišom Čurovićem, prisustvovanja društvenim događajima, pružajući mu vetra u leđa i podršku tokom njegovih profesionalnih projekata. Do porodičnog letovanja i obilaska lepog Crnogorskog primorja, na kojem su svi porodično uživali, zajedno sa svojim prijateljima, krstrareći nepreglednim plavim prostranstvom.

Instagram screenshot @tijana_curovic

 

 

Pročitajte Neprocenjiva fotografija: Porodica ponovo na okupu

 

Tako je poznata glumica, nastavila u avanturističkom duhu, deleći sa svojim pratiocima fotografije sa zajedničkog putovanja po Evropi sa svojim suprugom i naslednicom Tajom, obilazeći Italiju, Francusku i Španiju, Sloveniju, uživajući u porodičnim šetnjama, obilascima, upoznavanju grada, gastronomskim specijalitetima. Slike pune života, radosti i sreće. Pa, je tako nedavno podelila i porodičnu fotografiju iz perioda kada je bila beba, na kojoj je sa bratom i ocem, uz snažnu poruku podrške i zahvalnosti, koja glasi:

"Tata. Najbolji tata na Svetu! Hvala ti tata što si uvek bio pun ljubavi, pažnje, nežnosti, razumevanja! Što si mi pokazao kako se džentlmen uvek ponaša prema ženama, kako je uvek biti posvećen porodici, kako biti snažan oslonac svojoj deci i uvek tu kad nam zatrebaš! Volimo te! Izguraćeš ti ovo i nastavićeš punim plućima da nas pleniš svojim šarmom i duhovitošću! Mićko moj!" Sa rečenicom na samoj fotografiji: "A ovi momci su mi zadali zadatak da me neko isto tako voli i štiti kao njih dvojica! Tata i brat!" Na koje su se nadovezali komentari njenih poznanika i prijatelja da bude jaka i da izdrži ovaj period pun briga.

Instagram screenshot @tijana_curovic

 

 

Poznata glumica i voditeljka, koja je široj javnosti poznata po ulozi u seriji "Ranjeni orao" u kojoj je tumačila lik Slobodine drugarice Zlate, "Moj rođak sa sela" i humorističke serije "Pevaj brate", javnosti je poznata i kao voditeljka programa "Domaćine, oženi se" i "Trenutak iz sna", nedavno je podelila da u bioskope stiže i novi film "Vučje bobice", o jednoj životnoj priči i o tome kako u ovakvim uslovima, brzog tempa življenja sačuvati porodicu. Dečiji film o pravoj vrednosti porodice i ljubavi koja treba da se neguje, u kojoj Tijana tumači jednu od uloga roditelja.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading