Đorđe Đoković

Dvostruko slavlje u domu Đokovića: Dijana i Srđan postaju baka i deka po treći put

Autor:

31.08.2022 19:30

Foto:

Foto:

Ženi se Đorđe Đoković: posle veridbe, stiže vest o venčanju i dolasku naslednika



Ženi se Đorđe Đoković: poznati par je nedavno proslavio svoju prvu godišnjicu veze, pa su tom prilikom otputovali na hrvatsko primorje. Nakon zajedničkog letovanja i odmora, Đorđe i Saška su se vratili u Beograd, gde je mladi Đorđe je sve isplanirao do tančina. Pa, su se ubrzo nakon povratka sa mora verili na Kalemegdanu, mestu koje za njih ima poseban značaj jer su se tamo prvi put poljubili. Ali, nakon proslave veridbe, porodica Đoković ima još razloga za slavlje.

Instagram

 

 

Naime, ubrzo nakon veridbe, saznalo se da mladi par čeka prinovu i da je svadba zakazana za 12. septembar pre nego što beba dođe na svet. Tako će Đorđe svojim roditeljima podariti treće unuče, posle Novakovih i Jeleninih naslednika Stefana i Tare, a slavni teniser Novak će se po prvi put naći u ulozi strica. 

Iako je Saška svojevremeno izjavila da im se ljubav nije desila na prvi pogled, pošto kako je rekla nije zaljubljive prirode, tokom njihovog druženja Đorđe je počeo polako da osvaja njene simpatije, pa je tako u njoj probudio onaj osećaj dečije zaljubljenosti, usled kojeg počnete da se stidite. Iako je poznati par nezvanično od samog početka živeo zajedno, prvo u u njenom stanu koji je iznajmljivala u centru grada, nakon čega su uzeli novi i preselili se.

Izabranica Đorđa Đokovića je rekla da njih dvoje dele iste poglede na život, da identično razmišljaju i lako dogovaraju, i da iako već duži period žive zajedno ne može da se seti nijedne situacije oko koje nisu mogli da se slože.

Instagram screenshot @djordjedjokovic95

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading