Jelena Karleuša

Estradna bitka se nastavlja: JK uputila ozbiljne optužbe Ani Nikolić

Autor:

31.08.2022 18:20

Foto:

Foto:

Pevačica Jelena Karleuša: o stvarnim namerama i mišljenju koje ima o koleginici



Pevačica Jelena Karleuša: medijska bura koja se vodi na društvenoj mreži Instagram proteklih dana oko različitih mišljenja zbog održavanje Parade ponosa koja je otkazana, doživela je svoju kulminaciju raspravom i diskusijom koja se vodi između Jelene Karleuše i Ane Nikolić usled Aninih izjava, koje su u Jeleni koja već više od jedne decenije važi za osobu koja štiti i javno govori o ravnopravnosti LGBT zajednice. Stoga je Jelena Kareluša usled Anine poruke u kojom je preti tužbom na osnovu reči koje joj je uputila bez ikakvih osnova i dokaza, napisala poruku koju je podelila sa ostatkom javnosti na njenom Instagram profilu.

Instagram

 

 

 

Pročitajte Posle takvog prijateljstva: Karleuša OTPRATILA OVU pevačicu sa Instagrama, SADA JE SVE JASNO

 

Naime, Jelena je savetovala Ani da se sabere i dovede u red iz najbolje namere, jer je nekada bila zvezda, nastavljajući da je okružena lažnim prijateljima i ozbiljnim zavisnicima. Koji joj se smeju iza leđa, upozoravajući je da joj mediji i novinari nisu prijatelji, već da su tu da je samo iskoriste kako bi dobili vest. Nastavljajući da joj je potrebna stručna pomoć, kao i ljubav i podrška njene porodice. Nadovezujući se da ko god je išao do "suda sa njom", nije se dobro proveo, upozoravajući da je ona pravno potkovana sa advokatima koje su prave aždaje.

Svoju objavu je završila rečima: "Ovo što sam ti ja sada napisala je jedino ispravno i pošteno i iskreno što češ ti videti i pročitati. Ovo će srećom videti i tvoja majka i ostali članovi, nadam se da će učiniti sve da se ona stara Ana vrati... Saberi se. Razmisli o svom ponašanju i stanju. Trgni se. I uzmi život u svoje ruke. Ovako blago pišem zato što sam te uvek gotivila, zato što si mi bila u kući, zato što znam da nisi loš čovek i zato što imam ljudsku potrebu. Inače bih bila "malo" grublja... Poljubac za tebe i verujem u tvoj životni preokret!"

Instagram screenshot @karleusastar

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading