Ana Nikolić

Novi estradni rat: Ana Nikolić uzvratila pretnjom JK

Autor:

31.08.2022 17:20

Foto:

Foto:

Pevačica Ana Nikolić: javno, glasno i jasno uzvratila porukom o tužbi



Pevačica Ana Nikolić: sukob između dve poznate pevačice koji je počeo usled objava Ane Nikolić i drugih javnih ličnosti koji nisu bili za to da se Parada ponosa održi u Beogradu. Nakon čega je Jelena javno napala svoje kolege usled njihovog stava o pravima LGBT zajednice, pa je tako pozvala i svoju koleginicu Anu Nikolić da se izvini LGBT populaciji, jer joj je ista svojevremeno pomogla da izgradi i održi svoju profesionalnu karijeru. Nastavljajući sa rečima: "Pevačica Ana Nikolić, čija je karijera trajala upravo zahvaljujući hajpu koji je pravila LGBT zajednica, koja je i sama majka, ima moralnu obavezu da se izvini za svoje neprimerene izjave, zbog nečijeg deteta koje je rođeno kao gej."

Instagram screenshot @ananikolicoffivial

 

 

 

Pročitajte Mamina slika i prilika: letnji stajling i njen zagrljaj

 

Ana je na reči i javnu poruku koju je Jelena podelila na svom Instagram profilu, odregovala burno, rečima da će podneti tužbu koja će pravno goniti poznatu pevačicu usled izjava i reči koje je na društvenim mrežama podelila sa javnošću, bez ikakvih osnova i dokaza. Celokupna rasprava je započela Aninom objavom da ona nije za održavanje Parade ponosa, na šta je Jelena odgovorila da "Ana nije strejt ni u kom smislu."

Ana se na ovu izjavu nadovezala rečima, da Jelena Karleuša treba prvo da se izvini svojim ćerkama, a onda i samoj sebi. Da će se njih dve sresti na sudu, kome će Jelena objasniti zašto je iznosila podatke o kojima nema nikakve osnove ni dokaza. Rečima: "Goniću je do Strazbura, jer je to laž i moja trauma životna, zbog koje mi se raspala porodica, sram je bilo", kako je rekla Ana za 24sedam. Sa rečima da ona uopšte ne misli o Jeleni i da nije pshijatar, ali da će snositi posledice za izjave koje daje o tome da Ana koristi psihoaktivne supstance bez ikakvih uverenja i osnova. Da ona nije kao svi "razni", što im je sve svejedno, bitno da su aktuelni, jer njoj ne može ni da se izvini.

Instagram screenshot @ananikolicoffivial

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading