Severina Vučković

Podlivi i ogrebotine: pevačica privedena u policiju

Autor:

30.08.2022 22:15

Foto:

Foto:

Uhapšena Severina Vučković: rasprava i svađa koja je otišla predaleko



Uhapšena Severina Vučković: poznata pevačica je i ranije dolazila u sukob sa sestrom Marijanom zbog toga, što Severina navodno brani sestri da viđa majku Anu, koja zbog zdravstvenih problema živi sa u domu sa pevačicom. Sestra Marijana Vučković-Popović, koja živi u Beogradu, osim za svoj loš odnos sa majkom, takođe krivi svoju sestru za svoj odnos sa kćerkom Miom sa kojom nije u najboljim odnosima, a koja je jedno vreme živela kod Severina dok je studirala. Sa kojom poznata hrvatska pevačica ima odličnu komunikaciju. Iako nije prvi put da dolazi do nesuglasica između sestara Vučković, poslednja svađa je dovela do kulminacije događaja.

Privatna Arhiva

 

 

 

Pročitajte Crni Igore… Severinu Kojić BRUTALNO PONIZIO I IZDAO, udario gde je najviše boli… Ovo su svi detalji

 

Naime, Severina je privedena u policijsku stanicu sa zagrebačkog aerodroma, po prijavi njene sestre Marijane, u utorka oko podneva, kako prenosi Jutarnji list, nakon što je zagrebačka policija od splitskih kolega dobila nalog za njeno privođenje usled potreba za kriminalističko ispitivanje. Neprimerena prepirka u domu majke poznate pevačice koja se po Marijaninoj izjavi okomila na nju u prisustvu njihove majke, što je rezultiralo podnošenjem prijave od njene sestre. Rasprava je otišla predaleko, pa su se po rečima koje je Marijana rekla policiji njih dve žestoko rvale i šamarale po celom stanu.

Nakon svađe, Severina je otišla svojim putem, dok je njena sestra potražila lekarsku pomoć, prilikom koje su joj uočili podlive na glavi i leđima i posekotine po telu. Posle ukazane lekarske pomoći i utvrđivanja lakših povreda, Marijana Vučković se obratila policiji za pomoć. Splitska policija je posle podnošenja prijave raspisala poternicu za poznatom pevačicom, koju su priveli na zagrebačkom aerodromu. 

Severina se prilikom odlaska u stanicu kako bi dala iskaz i svoje viđenje celokupnog događaja, zbog kojeg joj "preti" prijava obratila svom advokatu Mati Matiću, bez da objašnjava razloge zbog kojih se našla u takvoj situaciji. Advokat poznate pevačice je za Jutarnji list je potvrdio informaciju o Severininom hapšenju, nastavljajući da je tokom dana puštena i da će pravni postupak ići redovnim putem.

Privatna Arhiva

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (2)

Loading
lucija

16.01.2023 13:12

Tako je i mene sestra napala dok sam mamu njegovala , koja je bila na samrti,A ona joj je pred smrt psovala mater,i nije htijela da joj promijeni pelenu.Samo je zanima moda,garderoba,i kako ce joj nokti biti uredni.Mama je zivijela u svinjcu,a ima nas cetiri kcerke.Kada bih kod mame otisla ,morala sam raditi i cistiti okorjelu prljavstinu.Kada sam im to rekla jedna od njih me je napala i htijela udariti pletenom stolicom.Onda me je jako izgrebala jer ima kanze.Ja sam se onda razljutila i skoro jedan pramen kose joj otkinula.Zapravo sam trebala pozvat policiju.Mama je dva dana kasnije umrla.

lucija

18.01.2023 21:46

Stidim se svog komentara.