Sara Jo

S/M kraljica: Nikad seksipilnija i provokativnija

Autor:

30.08.2022 16:00

Foto:

Foto:

Stil Sare Jovanović: odevna kombinacija u duhu prošlih vremena, moderna bruleska na muzičkom festivalu



Stil Sare Jovanović: mlada pevačica je poznata po tome da često menja svoj izgled, kako u pogledu dužine i boje kose, tako i kada su različite odevne kombinacije u pitanju. Ali, kakva god promena da je u pitanju, kratka, duga kosa, paž frizura, neke od brojnih senčenja i pramenova, ova lepa pevačica sve zna da iznese. Kada su u pitanju odevne kombinacije i njih isto tako često menja, igrajući se sa različitim stilovima, koje upotpunjava detaljima i neobičnom šminkom. Pa, je tako svoje pratioce na društvenim mrežama Sara obradovala setom fotografija sa Music Week Festivala, na kojem je nastupala sa njenom pesmom "Muškarčina", sa kojom se predstavila na takmičenju za pesmu Evrovozije koja je naišla na veliki odaziv kod publike postavši hit.

Instagram screenshot @sarajoofficial

 

 

Pročitajte Sve puca od ljubavi: zagrljaj u kojem blista od sreće

 

Naime, pomenutu pesmu su napisali Slobodan Veljković Coby i Bojana Vunturišević, koja je pored izvedbe i teksta specifična i po kombinaciji zvuka, koju su okarakterisali kao eksperimentalni pop, jer sadrži osobine srpske narodne muzike. Na muzičkom festivalu pevačica je dovela atmosferu do usijanja, ali njen scenski nastup, kao i odevna kombinacija koju je ponela za isti nikoga nije ostavio ravnodušnim. Za pomenuti muzički događaj izabrala je izgled koji je mešavina kabare plesačice i bruleske, sa frizurom koja datira iz 70-ih godina, zlatnim grudnjakom sa nitnama i kaiševima. Međutim, nešto što je ipak privuklo najviše pažnje, bio je detalj koji čitavu kombinaciju upotpunjavao, crni bič koji mlada pevačica drži u rukama i zubima.

Sara Jovanović je tokom leta radila na novom singlu "Zar ne" koji je ekranizovala i tom prilikom obradovala svoje pratioce kratkim video zapisima i fotografijama na svom Instagram profilu, podsećajući na spotove sa kraja 80-tih godina. Nakon objavljenog singla, mlada pevačica koja je vrlo aktivna na društvenim mrežama, od 2019. godine se zalaže za prava LGBT zajednice, pa je tako nastupala na Paradi ponosa u Beogradu, kao i na ceremoniji zatvarnja WorldPride događaja u Kopenhagenu. Tokom letnjih avgustovskih dana uživala je na hrvatskom primoriju u društvu svog izabranika, slovenačkog koreografa i plesača Žiga Sotlara, gde su provodili vreme šetajući, obilazeći grad, ali i otkrivajući čari vodenih sportova.

Instagram screenshot @sarajoofficial

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading