Milan Marić

Razotkrio se: S kojom zgodnom cicom se provodio do kasno u noć

Autor:

29.08.2022 15:30

Foto:

Foto:

Izgled Milana Marića: nasmejan i raspevan u njenom zagrljaju



Izgled Milana Marića: elegantno crno odelo, dobro raspoloženje, igra i pesma. Poznati glumac koji važi za velikog zavodnika i šarmera kako na malim ekranim, tako i u privatnom životu, svojom nedavnom objavom na svom Instgram profilu je oduševio mnoge pripadnice lepšeg pola, kada je u društvu svoje koleginici, glumice Vaja Dujović zapeva i veselio se na svadbi prijatelja i kolege Ivana Zablaćanskog.

Instagram screenshot @eugensmesni

 

 

Pročitajte Znali smo da ga nešto vezuje za Milenu Radulović: Sad imamo i potvrdu

 

Mladi glumac koji je glumom počeo da se bavi još u tinejdžerskim danima glumeći u omladinskom pozorištu Dadov, nakon čega je upisao Fakultet dramskih umetnosti u klasi profesorke Biljane Mašić. Godine 2010. glumac je imao svoj filmski debi u kratkometražnom filmu "Četvrtak", kojeg su pratile televizijski film "Nova šansa" i uloga Kokija u domaćoj seriji "Miris kiše na Balkanu". Filmom "Narednik" u kojem je glumio rame uz rame sa poznatim glumcem Milošem Timotijevićem dobio je pozitivne kritike na nekoliko filmskih festivala kratkometražnog filma. Uporedo sa televizijskom i filmskom karijerom, debitovao je i u  profesionalnim pozorištima, glumeći u predstavama "Iza rešetaka", "Radnici umiru pevajući", "Sumnjivo lice", "Zoran Đinđić" i mnogim drugim. Kada je 2013. godine diplomirao, postao je stalni član Jugoslovenskog dramskog pozorišta.

Instagram screenshot @eugensmesni

 

 

Široj javnosti je poznat po ulogama u filmu "Toma" u kojem je tumačio glavni lik, koji govori o životu slavnog umetnika i njegovoj karijeri, zatim domaćoj seriji "Državni službenik" u kojoj tumači lik Lazara Stanojevića, kao i serija "Besa" u kojoj igra Luku. Godine 2018. imao je priliku da igra u istorijskom ostvarenju "Nemanjići - rađanje kraljevine", lik mladog Vukana Nemanjića, pa je za potrebe serije naučio da jaše i da koristi mač. Pomenuta godina za glumca je bila plodonosna, pa je tako premijerno prikazan i ruski film "Dovlatov" koji govori o životu ruskog književnika Sergeja Dovlatova u kome je igrao glavnu ulogu. 

Ono što je neobično za ovaj film, to je da je Milana za ulogu  preporučila koleginica i glumica Danijela Stojanović, koja je radila sa rediteljom Aleksejem Germanom Mlađim na prethodnom filmu. Pokazala mu je fotografiju mladog glumca, ukazujući na fizičku sličnost između srpskog glumca i ruskog pisca, a naš glumac je nakon nekoliko krugova kastinga dobio ulogu. Tokom koje je pripremajući se naučio ruski jezik za tri meseca, dok je film premijerno prikazan u okviru glavnog takmičarskog programa na Berlinskom filmskom festivalu. 

Instagram screenshot @eugensmesni

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading