Severina Vučković

Kakva moćna poruka: Kako je reagovala kada je čula da se njeni bivši druže

Autor:

25.08.2022 20:30

Foto:

Foto:

Stil Severine Vučković: elegntna, provoktaivna, odmerena, snažna i dostojanstvena



Stil Severine Vučković: harizmatična i sa osmehom u osunčanoj Italiji. Nakon brojnih nastupa širom rodne Hrvatske i regiona, na kojima svojim hitovima i pesmama dovede atmosferu do usijanja, na kojima publika peva sa njom svaku pesmu koliko god stara ona bila, od prve do poslednje strofe, odlučila je da ode na zasluženi odmor. Lepa pevačica uživa u čarima italijanskog grada Matere, obilazeći Alberobello, opisujući njegov jedinstven arhitektonski izgled i način gradnje, uživajući poput devojčice. Na jednoj od fotografija sa pomenutog putovanja, na kojoj se nalazi njen portret, napisala je kratak i jasan opis "La vita e bella" (Život je lep).

Instagram screenshot @severina

 

 

Pročitajte Strasni zagrljaji: Koga ljubi na plaži

 

Ovih dana u medijima su se pojavile informacije da je njen bivši verenik, biznismen Milan Popović, prisustvovao proslavi 35. rođendana Severininog bivšeg supruga, fudbalskog trenera Igora Kojića koja je upriličena na imanju Igorovog dede u blizini Loznice. Oni su se tom prilikom družili i sa 11-godišnjim Severininim sinom Aleksandrom, koji ostatak leta provodi sa ocem u Beogradu. Bivši supružnik je objavio fotografiju na svom Instgram profilu, na kojoj je u čamcu u društvu Milana Popovića, nasmejani i zagrljeni uz opis da se zahvaljuje što je doveo Aleksandra na njegovu rođendansku proslavu, jer on mnogi voli tog dečaka sa kojim je proveo nekoliko lepih godina i da su neke veze neraskidive.

Instagram screenshot @igorkojic

 

 

Sa druge strane, Severina je nakon nastupa, imala priliku i čast da bude gost i da ujedno peva na svadbi glumaca Branislava Trifunovića i Tihane Lazović, čineći da svi zaigraju i da zajedno sa gostima i ona uživa i veseli se u društvu kolega i prijatelja. Ovom svečanom i radosnom prilikom, ona je nazdravila mladencima, ali je njena fotografija na kojoj pije pivo dočekana osudom i kritikom, na šta je samo par dana nakon svadbe poznata glumica Tihana, odgovorila, opisujući Severinu kao ženu i umetnicu: 

"Rodila se ja tako davne 1990. godine. Zaplakala, pa probrljavila neke reči koje zvuče kao mama i tata. Ubzo zatim zapjevala. Tata puštao ploče. Rock, jazz, blues. Sestra Tatjana ima 5 godina, svira klavir, pjeva Jamesa Browna. Ja pjevam palomablanka putuje na daleke obale. Ja pjevam dalmatinka dalmatinka tri ljubavi svoje ima. Narasla Tihana. Severina i dalje na sceni. Trese regiju, izgleda kao avion, voli je raja, kliče joj narod, ona je bomba. Ona je fenomen. Ona je, kao što kaže Hani Erceg "predmet žudnje balkanskih mužjaka i predmet prezira frustriranih žena." Ona je velika, prevelika za tako sitne, sitne kao makovo zrno sitne duše našeg gnjilog, patrijahalnog, šovinističkog, frustriranog, licemjernog društva. O kako volimo mrziti žene. O kako volimo mrziti jer ne možemo doseći. O kako volimo mrziti uspješnu. O kako volimo mrziti uspješnu i lijepu. O kako volimo mrziti uspeješnu, lijepu i pametnu.

P.S. Pila si pivo na mojoj svadbi. I to malo. Razočarana sam. Očekivala sam da ćeš nategnuti bocu kajsije."

Na ovakve reči hvale, poznata pevačica joj se zahvalila rečima:  "ni mater mi ne bi ovako napisala, ulala, ulala je sve na svitu"

Instagram screenshot @tihanalazovich

 

 

Jer kako kaže Severina, život jeste lep. 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading