Olivera Balašević

Moć žena: kroz trnje do puta posutim laticama ruža

Autor:

25.08.2022 19:00

Foto:

Foto:

Baka Olivera Balašević: uživa u ulozi bake, okružena svojim naslednicama



Baka Olivera Balašević: poznata spisateljica romana "Planeta Dvorište" nedavno je podelila sa svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram da je po treći put postala baka. Naime, njen najmlađi naslednik, sin Aleksa, postao je tata devojčice Vere, koja je na svet došla 22.08.2022. i time učinila da Jovanine ćerke Petra i Simona dobiju pojačanje. Njen sin Aleksa i snaja Nikolina su se verili u Izraelu krajem 2019. godine, a u jednom untervju Aleksa je objavio da je je njegova izabranica u blagoslovenom stanju i da čekaju devojčicu.

Instagram screenshot @olivera.balasevic

 

 

Pročitajte Nismo se nadali! Fotografija otkrila istinu o odnosu Olivere Balašević i njene snaje Nikoline

 

Srpska glumica, producent i spisateljica je prilikom objave svog romana izjavila da je kao devojčica oduvek maštala da kad odraste postane odrasla devojčica i ništa drugo, što je i uspela. Kao neko ko je rođen u ravnicama Vojvodine, ceo život je provela u Novom Sadu u koji je otišla nakon završene gimnazije u Zrenjaninu, i u kojem živi i danas. Rodila je dve devojčice Jovanu i Jelenu, a kada je dilpomirala na svet je došao i sin Aleksa. Svoj roman, posvetila je upravo njima, dirljivim rečima koje govore o tome o kakvoj se priči zaista radi: "Priča o vremenu kada su i moje vršnjakinje bile devojčice zaslužuje da bude ispričana... Ako ni zbog čega drugog, onda zbog onih čiji je DNK upleten u venčić mojih uspomena, a da o tome ni ne razmišljaju... Filmski rečeno "po redosledu pojavljivanja", zbog Jovane, Jelene, Alekse, Simone i Petre. Ova knjiga je ponajpre za njih. Ali... Ne moja prva knjiga, da ne bude zabune, nego samo prva koju sam imala strpljenja da zapišem."

Pa, je tako baka tri prekrasne devojčice, koja ima energiju tinejdžerke, nedavnom objavom na svom Instagram nalogu podelila, da nema jače osobe od žene, da su one te koje su jake i moćne i da će: "Izlomiti svo to trnje za vas tri, kako bi vam put kroz život bio posut samo laticama od ruža..." Olivera je jednom prilikom izjavila da se unučići vole više ode dece, da je to posebna vrsta ljubavi.

Instagram screenshot @olivera.balasevic

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading