Olivera Balašević

Po treći put baka: U dom Balaševića stiže Vera

Autor:

22.08.2022 18:30

Foto:

Foto:

Olivera Balašević baka po treći put: Aleksa Balašević nazvao ćerku po majci



Olivera Balašević baka po treći put: poznata glumica je objavom na svom Instagram profilu podelila radosne vesti sa svojim pratiocima da je postala baka unuke Vere. Njen sin Aleksa Balašević, najmlađi od njihovo troje dece, postao je otac. Naime, Aleksa je pre par meseci objavio da je njegova izabranica i verenica Nikolina sa kojojm se mladi Aleksa verio u Izraelu krajem 2019. godine u blagoslovenom stanju, pa je tom prilikom otkrio da čekaju devojčicu. Kako je Aleksa svojevremeno izjavio za časopis Gloria:

"Šest meseci sam čekao blagoslov Jerusalimske patrijaršije i u Nazaretu, u manastiru Nikolaja mučenika, zaručio nas je episkop Romanos i to baš na Svetu Petku. Čekao sam dugo taj blagoslov, bio sam na hodočašću i molio se za jedan ovako lep događaj. Zaručenje je obavljeno i od tada nosim prsten. Sada čekamo blagoslov za samo venčanje, odnosno bračnu tajnu. Voleo bih da crkveno venčanje bude isto u Svetoj zemlji. Ljudima u današnjem vremenu ovo je možda neobično, pošto se danas sve manje i manje venčava u crkvi."

Instagram screenshot @olivera.balasevic

 

 

Pročitajte Najlepše vesti iz porodice Balašević, Olivera plače od sreće: Verenica Alekse Balaševića trudna, otkriven i POL BEBE 

 

Olivera je svojevremeno izjavila da je pre devet godina otkrila čari ljubavi koje baka ima prema svom unučetu, kada joj je njena ćerka Jovana podarila unuče, rekavši da se unuci više voli od svog deteta i da je prvi susret sa unukom bio poput dodira svile. Poznata glumica je od malih nogu volela sport i umetnost, pa je tako širom svog rodnog grada Zrenjanina bila poznata kao dobra gimnastičarka i glumica. Neke od njenih poznatih serijskih i televizijskih uloga su joj bile u seriji: "Pop Ćira i pop Spira" u kojoj je tumačila ulogu Jule, dok joj je partner bio njen suprug poznati kantautor Đorđe Balašević, zatim "Ulični pevači", "Specijalna redakcija" i "Kao rani miraz".

Instagram screenshot @olivera.balasevic

 

 

Olivera se tokom svoje profesionalne karijere osim glumom bavila i produciranjem, a jedno vreme je radila kao profesorka u novosadskoj gimnaziji, pa je tako napisala knjigu "Planeta Dvorište", koja se izvodila na letnjoj pozornici na Paliću 2021. godine.

Instagram screenshot @olivera.balasevic

 

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading