Sara Jovanović

Sve puca od ljubavi: zagrljaj u kojem blista od sreće

Autor:

18.08.2022 19:00

Foto:

Foto:

Letovanje Sare Jovanović: mlada pevačica na romantičnom odmoru sa svojim dečkom



Letovanje Sare Jovanović: poznata pevačica leto provodi radno, nastupajuću u prestonoci, ali i van granica naše zemlje. Sara Jo se nedavno vratila sa svog putovanja i nastupa u Švedskoj gde je nastupala u okviru Parade ponosa, obučena u triko duginih boja, izvodeći svoje pesme popu "Mili, Mili" kombinujući sa scenskim pokretom i koreografijama, pružajući publici celokupan paket i doživljaj koje su upotpunilie devojke koje su zajedno sa njom igrale na bini. Tople avgustovske dane provodi odmarajući se sa svojim izabranikom slovenačkim koreografom i plesačem Žigom Sotlarom sa kojim je nerazdvojna. Oni uživaju sunačajući se na plaži, prilkom čega je sa svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram, poznata pevačica podelila video na kojem njena prirodna lepota dolazi do izražaja. 

Instagram screenshot @sarajoofficial

 

 

Počitajte Outfit o kome će se pričati: Sara Jovanović nastavila da pomera granice

 

Priča kroz video-zapis pokazuje kako mlada pevačica izgleda bez trunke šminke na plaži, otkrivajući njen prirodan izgled, dok su se pripadnici jačeg pola sigurno obradovali, jer je još jednom pokazala svoje vitko telo i zanosnu figuru u minijaturnom kupaćem kostimu. Ovaj mladi par je nerazdvojan, pa su se tako i prilikom  Banja Luka Festa, pojavili zajedno kada su došli da budu deo muzičke večerii koncerta na kojem je nastupala regionalna muzička diva Josipa Lisac, koja je prepoznatljiva po svom jedinstvenom glasu, ali i nesvakidašnjem scenskom nastupu.

Instagram screenshot @sarajoofficial

 

 

Sara Jovanović je neko ko pored svog pevanja, glasa i muzike, od kako se pojavila u muzičkom takmičenju "Prvi glas Srbije", ne prestaje da privlači pažnju svojim izgledom, modnim odabirom i transformacijama, kroz koje je prošla od kako je stupila na javnu muzičku scenu. Tako je bilo od njenih početaka, kada je na male ekrane donela neku novu energiju na muzičku scenu, kako je to svojevremeno opisao srpski magazin Cosmopolitan. Ona je neko ko kombinovanjem stilova, kako u muzici, tako i u modi, spaja nespojivo, donoseći drugačiji zvuk, pružajući sveobuhvatan performans prilikom nastupa na sceni. Poznata pevačica je od malena bila zaljubljena u muziku i ples, pa se tako kao mala bavila baletom i hip hopom, koje umeće je kasnije prenela na svoje nastupe. Njena pesma "Nemam vremena za to", koju je producirao Slobodan Veljković Coby, posato je njen singl sa najviše pregleda do sada. A njeno pojavljivanje, nastup kao i numera na ovogodiišnjem takmičenju za pesmu Beovizije, izazvali su veliku pažnju, a pesma iako predstavlja naizgled spoj nespojivog, postala je slušana i pravi hit, koja je opisana kao vrsta eksperimentalnog popa, jer u sebi sadrži elemente srpske narodne muzike. 

Instagram screenshot @sarajoofficial

 

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading