Alessandra Ambrosio

Usijala atmosferu: Brazilski top-model u poseti Beogradu

Autor:

18.08.2022 16:00

Foto:

Foto:

Putovanje Alesandre Ambrosio: u šetnji Kalemegdanom i uživanje u noćnom provodu u prestonici



Putovanje Alesandre Ambrosio: brazilska lepotica i manekenka leto provodi krstareći Mediteranom, sa svojom decom, ćerkom i sinom, obilazeći obale Italije, pa sve do Jadranskog mora, gde su boravili u Budvi uživajući u plažama, obilasku starog grada i vodenim avanturama, gastronomiji, kao i noćnom životu gde su imali prilike da budu na nastupu pevačice Svetlane Seke Aleksić, podelivši sa svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram kakav je noćni provod, uživajući do ranih jutarnjih sati. Nedavno je na svom profilu na gore pomenutoj mreži obradovala mnoge pripradnike lepšeg pola slikama da je stigla i do naše prestonice. Naime, poznata manekenka je objavila niz fotografija na kojima sa svojim naslednicima i prijateljima, uživa u šetnji Beogradom, istražujući sve čari glavnog grada.

Instagram screenshot @alessandraambrosio

 

 

Pročitajte Mama u akciji: Sin Alesandre Ambrozio ovo sigurno nije video 

 

Lepa manekenka se po toplom avgustovskom danu uputila u razgledanje kulturno-istorijskog jezgra Beograda, pa je tako podelila slike na kojima se svi zajedno šetaju obilazeći kompleks Kalemegdana, slikajući se ispred spomenika. Vidno raspoložena i sa osmehom na licu šetala je Knez Mihailovom ulicom, dok je veče bilo rezervisano za noćni život, muziku i proslavu rođendana publiciste Milana Blagojevića koja je upriličena u jednom prestoničkom lokalu. Alesandra je u jednom trenutku uzela mikreofon i krenula da peva rođendansku pesmu, a nakon toga su joj se pridružile i ostale zvanice, ali i naša poznata pevačica Seka Aleksić. Proslavi su prisustvovale mnoge poznate ličnosti, iz sveta moda, sa kojima Milan uspešno sarađuje, kao i njegova kuma manekenka, voditeljka i glumica Nina Seničar, koja je na žurci pokazala kako se igra srpsko tradicionalno kolo.

Instagram screenshot @alessandraambrosio

 

 

Brazilska manekenka i top-model je najpoznatija po saradnji sa svetskom modnom kućom i brendom Victoria Secret, sa kojom je imala dugu i plodonosnu saradnju, pa je tako imala priliku da bude prvi model "PINK" linije koju je izbacila ova kuća. Od malih nogu, želela je da postane model, kada je na naslovnici časopisa videla Karen Mulder holandsku manekenku i pevačicu, koja je radila sa najpoznajtijim modnim brendovima, poput Diora, rekavši da želi da bude kao ona. Ubrzo nakon toga je krenula na časove manekenstva, a već kao četrnaestogodišnjakinja se plasirala među 20 finlista na takmičenju modela u Brazilu. Nakon čega njena karijera kreće uzlaznom putanjom.

Instagram screenshot @alessandraambrosio

 

 

U svoju dugoj manekenskoj karijeri, radila je sa najvećim modnim kućama i kreatorima, noseći revije za najpoznatije brendove kao što su: Prada, Chanel, Oskar de la Renta, Versace, Giorgio Armani. Bila je na naslovnim stranama najprestižnijih modnih časopisa, kao što su: Cosmopoliten, Elle, GQ, Harper's Bazaar, Vogue i mnogim drugim. Imala je priliku da radi u reklamnim kampanjama, a zatim se oprobala i kao glumica u nekoliko televizijskih serija "Svita" i "Kako sam upoznao vašu majku". Kada se iz Brazila doselila u Njujorka, manekneka i koleginica Žizel Bundšen joj je ponudila smeštaj, dok joj je Andrijana Lima pomogla oko prevođenja sa portugalskog na engleski jezik. Iako dve decenije živi i radi u Americi, kaže da nema lepšeg mesta na svetu od Brazila. 

Da bi održala vitku i besprekornu liniju, i ostala u formi, ona sa svojim brazilskim trenerom radi posebnu vežbu, koja predstavlja mešavinu sambe, kapoire, vid borilačke veštine koje vuče korene iz kolonijalnog Brazila i aerobika, pa ne čudi sto poznata manekenka uživa u muzici, đuskanju i noćnom provodu koji je u Beogradu vrlo živ.

Instagram screenshot @alessandraambrosio

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading