Jelena Karleuša

Nema osmeha: Prvi rođendan posle razvoda

Autor:

17.08.2022 19:30

Foto:

Foto:

Proslava rođendana Jelene Karleuše: luksuz, šampanjac i torta u obliku početnog slova njenog imena



Proslava rođendana Jelene Karleuše, poznata pevačica danas slavi svoj 44. rođendan, a na svom Instagram nalogu je sa svojim pratiocima podelila fotografiju na kojoj je pored velike rođendanske torte na tri sprata u zlatnom korsetu sa resama i zlatnim pojasom. Pevačica je sa svojim pratiocima podelila čestitke koje su joj uputili dragi ljudi, prijatelji i kolege, ali i objavu u kojoj se vidi luksuzna soba, sa šampanjcem i tortom u obliku prvog slova njenog imena. Jelena je nedavno izdala saopštenje preko gore pomenute društvene mreže da se razvodi od Duška Tošića sa kojim je bila 14 godina u braku sa kojim ima dve ćerke Atinu i Niku.

Instagram screenshot @jelenakarleusa.78

 

 

Pročitajte Vrelo izdanje i zagonetna poruka

 

Jelena Karleuša leto provodi odmarajući sa svojim ćerkama, uživajući u vodenim aktivnostima na plaži i pesku, krstareći. Poznata pevačica svoju muzičku karijeriju je počela sredinom 90-ih godina sa pesamam "Ogledalce" i "Ženite se momci", da bi svojim kasnijim pesmama i albumima postala jedna od vodećih muzičkih zvezda na našim prostorima. Poznata kao neko ko je svojim izgledom i stajlingom uvek privlačio pažnju, od samog početka karijere, što je ostalo do danas. Njen ekstravagantan scenski izgled, koji je često praćen provokativnim odevnim komadima, koje pažljivo bira, postala je neko ko svojim izborom garderobe i odaborom brednova, postavlja modne trendove.

Njena muzička karijera je posle njenog trećeg studijskog albuma "Veštice vile", sa kojeg su se izdvojile pesme "Veštice vile", "Ko ovu dramu režira" i "Cicija", krenula uzlaznom putanjom, pa je njen četvrti studijski album pod nazivom "Jelena", sa pesmama "Jelena", "Kume", "Žene vole dijamante", prodat u tiražu od 300.000 primeraka, donoseći joj veliku popularnost. Nakon toga je sledio niz uspešnih albuma, kao što su: "Samo za tvoj oči", "Magija", "JK", "Revolution" i "Diva", nakon kojih su usledila dva velika beogradska koncerta. Ona je poznata po tome što je vrlo aktivna na društvenim mrežama, gde javno govori o političkim dešavanjima u zemlji. Tokom svoje karijere, zbog svog scenskog izgleda, modnih odevnih kombinacija i fotografija, dospela je u žižu interesovanja svetskih medija, pa su tako i neke svetske poznate ličnosti, poput Kim Kardašijan pohvalile njen stil.

Instagram screenshot @jelenakarleusa.78

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading