Milena Radulović

Da li biste je prepoznali: Ovako je izgledala glumica kad je bila devojčica

Autor:

17.08.2022 12:15

Foto:

Foto:

Izgled Milene Radulović: isti pogled, šiške i mikrofon



Izgled Milene Radulović: mlada televizijska, filmska i pozorišna glumica od malih nogu znala je da će se baviti nekom vrstom umetnosti. Slikom koju je nedavno objavila na svom Instagram profilu, kako stoji ispred mikrofona, sa pitanjem šta ćeš biti kad porasteš, jasno upućuje na njenu želju, kao i kod većine devojčica da bude pevačica. Na fotografiji, glumica je imala svega 9-10 godina, ali se od tada, pa do danas njen lik nije značajno menjao, zadržavajući isti onaj pogled. Od malena je pored umetnosti kojoj je bila okrenuta i za koju se zainteresovala, imala uspeha i u latino i standardnim plesnim takmičenjima, trenirala je tenis i plivanje, dok joj ronjenje i skijanje nisu nepoznate veštine. Široj javnosti je postala poznata ulogom u domaćoj televizijskoj seriji "Jedne letnje noći", u kojoj je tumačila like Lole Gavrlilović u kojoj je osvojila srca publike, igrajući šarmantnu mladu devojku. 

Instagram screenshot @mileena_radulovic

 

 

Pročitajte Iznenadila nas je sve: Raspevana na svadbi

 

Međutim, umesto pevanja, od šestog razreda osnovne škole krenula je na časove glume, pa je tako postala član dramskog studija. Išla je u gimnaziju, a na Fakultetu dramskih umetnosti je diplomirala sa najboljim prosekom u klasi profesorke Biljane Mašić 2017. godine. Njena profesionalna karijera je započela odmah nakon završenih studija, ulogom u seriji "Jedne letnje noći", koja je rađena po motivima iz romana Milice Jakovljević. Nakon ove uloge, usledio je lik princeze Hlif Zi Ho u dečijem serijalu "Svemirska princeza" u produkciji RTS-a, zatim uloga u filmu "Patuljci sa naslovnih strana", a nakon toga i uloge u popularnim televizijskim serijama, koje je publika lepo prihvatila i koje su imale veliku gledanost kao što su: "Besa", "Pet" i "Državni službenik".

Početkom 2019. godina, debitovala je glavnom ženskom ulogom bolničarke Jasne u filmu rusko-srpske produkcije "Balkanska međa", dok je naredne 2020. godine u Pirotu snimala seriju "Beležnica profesora Miškovića". Tokom iste godine, a i u prvoj polovini 2021. glumica je bila deo velike glumačke postave koja je radila na biografsko-dramskom filmskom ostvarenju filma "Toma", koji govori o životu ovog velikog umetnika, u kojem je ona tumačila ulogu "Nade".

Instagram screenshot @mileena_radulovic

 

 

Ona je danas nastavila da bude fizički aktivna i u sjajnoj formi, pa tako neretko obraduje svoje pratioce preko društvene mreže Instagram, pokazujući vežbe joge koje redovno praktikuje i koje sigurno imaju udela u njenom vitkom izgledu. Letnje vreme, mlada gčumica je koristi da se odmori i da napuni baterije, pa je tako uživala u prirodi sa koleginicom Vajom Dujović, a potom i sa sestrom Anjom u obilasku Pariza i svih njegovih kulturno-istorijskih znamenitosti i gastronomskih specijaliteta.

Instagram screenshot @mileena_radulovic

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading