Nikola Rokvić

Mornari se dobro zabavljaju: Pevač isključivo u muškom društvu

Autor:

14.08.2022 18:20

Foto:

Foto:

Letovanje Nikole Rokvića: u odabarnom društvu krstari plavim prostranstvima



Letovanje Nikole Rokvića: uz stihove Olivera Dragojevića, uživa na palubi jedrenjaka koji mirno plovi. Poznati pevač i umetnik, potiče iz muzičke porodice, u kojoj se i njegov otac Marinko Rokvić bavio muzikom, ali i njegov brat Marko Rokvić. Nikola je publiku i širu javnost osvojio svojim osmehom i nenametljivošću, kao i svojim glasom, kada je u otpevao svoju prvu pesmu "Oprosti mojoj mladosti", koja je ubrzo postala veliki hit i bila slušana, posebno među mlađom populacijom. Nakon toga, usledile su pesme: "Željo moja", S kim si me noćas varala", "Ja sa tvoj i kad spavam s njom", koje su se izdvojile sa njegovog prvog albuma. Dok su se pesme "Al' nema nas", "Ja nisam taj", "Dobar sam ti ja" i druge, izdvojile sa pevačevog drugog albuma. Svoju muzičku karijeru je započeo pevajući u folk žanru, da bi se prilikom rada na trećem albumu opredelio i napravio iskorak ka pop stilu muzike u kojem se podjedanko dobro snašao.

Instagram screenshot @NikolaRokvic

 

 

Pročitajte Dream team: Nikola Rokvić s prijateljima u ludom provodu

 

Nikolina prijava i učešće u programu "Survivor", na Filipinima 2010. godine donela je prekretnicu u njegovom životu, jer je tada upoznao našu manekenku, pevačicu i glumicu Bojanu Barović, koja je u to vreme gradila manekensku i glumačku karijeru u SAD i sa kojom je na početku održavao vezu na daljinu. Ali, njihova ljubav je izdržalala i opstala, pa se poznati par nakon emotivne veze venčao i dobio dvoje dece, a treće je na putu. Ovaj pevačko-manekenski par važi za jedan skladan bračni par, koji i posle 12 godina svoje veze uživa u ljubavi kao i prvog dana. Oni su zajedno od 2010. godine, a poznati pevač je zaprosio svoju izabranicu 2015. godine na Novogodišnjem nastupu ispred Skupštine grada. Njihova ljubav je krunisana rođenjem naslednika sina Simeona i ćerka Leone, a  Nikola je svojevremeno rekao da bi želeo da ima troje dece, a ta želja mu se ispunila. Početkom leta je izdao svoj novi singl "Leptiru moj", za koji je uradio i ekranizaciju među poljima suncokreta.

Lepa manekenka i pevač su nedavno proslavili rođendan svojoj naslednici Leoni, a majka i ćerka su bile razigrane i raspevane u letnjim, lepršavim haljinama.Tople, letnje dane Nikola je iskoristio da zajedno sa svojim bratom Markom Rokvićem i prijateljima, otplovi jedrilicom plavim morem, uživajući uz poznate stihove hrvatskog kantautora Olivera Dragojevića, dok sedi na palubi, uživajući u nešto drugačijem odmoru sa muškim društvom.

Instagram screenshot @NikolaRokvic

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading